Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

thermos kullanıcı yorumları ve sıkça sorulan sorular

Thermos kullanıcıları tarafından sıkça sorulan sorular

Termos dünyası bünyesinde bulunan Thermos markası son zamanların gözde termos markalarından biri. Termos kullanıcıları tarafından keşfedilen ve tercih edilen Thermos markası hakkında bilinmeyenleri ortaya çıkarmak için bu yazıyı kaleme aldık. Thermos kullanıcıları tarafından sıkça sorulan soruların cevaplarını yazıyı okumaya devam ettikçe bulabilirsiniz. Siz de bir Thermos kullanıcısıysanız veya olmayı planlıyorsanız bu yazıyı okumaya devam edin. Kafanızda bulunan soru işaretlerinin kendiliğinden çözüldüğünü göreceksiniz.

Thermos ürünleri rakipleri karşısında geri kalmayan son derece kaliteli termoslardır. Kalitesi ile adından söz ettiren Thermos markası kullanıcılarına her geçen gün kendini kanıtlamaya devam ediyor. Müşteri memnuniyetinin en yüksek seviyede olduğu markalardan biri olan Thermos şöhretini arttırıp rakiplerinin tahtını sallayacak gibi duruyor. Thermos kullanıcıları tarafından sıkça sorulan soruların cevaplandığı bu yazı sonrasında eminiz sizin de Thermos markasına olan bakış açınız değişecek.

Thermos markasının geçmişi de epey eskiye dayanıyor. Neredeyse 100 yıldan fazladır üretimi yapılan bu marka sağlamlığını ve kalitesini tecrübesine dayandırıyor. Thermos markasına ait üretilen küçük mug’lar günlük kullanım için oldukça rağbet görüyor. Kullanıcılar mug’ların her zaman her yerde yanlarında bulunduğundan bahsediyor. Taşıma kolaylığına ise tam not veriyor.

Termos dünyasından satın alacağınız Thermos ürünlerine güvenebilirsiniz. Ürünlerimizin teslimat sürecinde zarar görmemesi adına sizler için geliştirdiğimiz koruyucu paketleme sistemini kullanıyoruz. Termos dünyasına özel olan bu kutular her türlü darbe ve hasara karşı dayanıklı olarak üretilmektedir.

Thermos kullanıcı yorumları

Thermos markasının kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Kullanıcılar Thermos ürünlerinin uzun saatler ısı kaybı yaşamadığını yorumlarında belirtiyorlar. Genellikle gün boyu sıcak içeceklerin ısısını korur. Soğuk içecekleri ise buz takviyesi ile birkaç gün koruyabilir. Thermos markasının ürünleri hem içten hem de dıştan yalıtıma sahiptir. İçecekleri uzun süre saklayabilmesinin sırrı çift duvarlı vakumlu yalıtım teknolojisinden kaynaklanmaktadır. Thermos markasının kullanıcılar için önemli bir diğer özelliği ise dış yüzeyinin çizilmez olmasıdır. Thermos kullanıcı yorumlarına baktığınızda bu konuya özellikle vurgu yapıldığını görebilirsiniz. Thermos ürünleri araçlarda bulunan bardak tutucular ile uyumludur. Kullanıcıların en çok hoşuna giden taraflarından birisi de budur.

Thermos kullanıcıları termosların sağlamlığı ve kalitesi sayesinde her türlü seyahatlerinde tercih ediyorlar. Bazı seyahatler risklerle dolu olabilir ancak Thermos her türlüsünün üstesinden gelmeye elverişli bir markadır.

Thermos ürünlerinin kapaklarında bulunan mekanizma ile dilediğiniz çayı demleyebilirsiniz. İç kapak kısmında yer alan kancaya istediğiniz poşet çayı yerleştirebilirsiniz. Gün boyu çayınızı sıcak tutacak bu harika aletten başka daha ne bekliyorsunuz?  Thermos bu özelliği ile çay severleri de unutmadığını gösteriyor. Bu teknolojik yapısı ile çay sever kullanıcılarından geçer not almayı başarıyor.

Thermos markasına alışan kullanıcılar hem mug için hem de termos için bu markadan vazgeçemiyor. İhtiyacına göre tasarlanmış her türlü modeli Thermos markasına içerisinde bulabiliyor. Thermos markasının kendine has tasarımları da bazı kullanıcıları için rakipleri geride bırakmaya yetiyor.

Thermos ürünleri nerede üretilmektedir?

Thermos markasına ait ürünler uzak doğu ülkelerinde üretilmektedir. Her türlü sanayi üretiminin gerçekleştirildiği Çin, Malezya ve Filipinler gibi ülkelerde şirketin kendi üretim tesislerinde üretilmektedir.

Thermos ürünleri sıcak içecekleri ortalama ne kadar süre boyunca muhafaza eder?

Thermos ürünlerinin ısıyı muhafaza etme kapasitesi değişmektedir. Kahve termoslarında ortalama 7- ile 12 saat boyunca yani sabahtan akşama kadar ısıyı tutabilirken, yemek termoslarında bu süre 24 saate kadar çıkabilmektedir. Yemek termoslarında genellikle çorba gibi ürünler muhafaza edilir. Kampa giderken gönül rahatlığıyla içerisine çorbanızı veya sıcak yemeğinizi koyabilirsiniz. Isıtma derdi olmadan ertesi gün de yemeğinizi çıkarıp yiyebilirsiniz.

Thermos ürünleri soğuk içecekleri ortalama ne kadar süre boyunca muhafaza eder?

Thermos ürünleri soğuk içecekleri genellikle 17-18 saat kadar uzun zaman içinde muhafaza eder. Ancak bu süreyi arttırmak siz kullanıcıların elinde. Termosun içerisine buz ekleyerek süreyi birkaç güne çıkarabilirsiniz. Yahut içerisine içeceğinizi koymadan önce termosunuzu derin dondurucu da birkaç saat boyunca dondurabilirsiniz.

Thermos ürünleri hangi malzemeden üretilmektedir?

Thermos markasına ait termosların üretiminde paslanmaz çelik kullanılır. Bu yapı belli oranlarda krom ve nikel içerir. Ürünlerin içerisinde insan sağlığına olumsuz etki yapan BPA bulunmaz. Ürünlerin parçasını oluşturan ekipmanlarda polipropilen ve silikon kullanılır.

Thermos ürünlerini nereden sipariş verebilirim?

Thermos markasına ait birçok ürünü termosdunyasi.com.tr isimli web sitemizden kolayca sipariş verebilirsiniz. Termos dünyasına ait üretilen özel kutularla paketlenmiş halinde siparişiniz teslim edilir.

Thermos markasının ürünleri sızdırma yapar mı?

Thermos markasına ait ürünlerde DrinkLock kapak sistemi bulunur. Bu kapak teknolojisi sayesinde termoslar veya mug’lar sızdırma yapmaz. Thermos ürünlerini sızdırma yapmadığı için her zaman güvenle taşıyabilirsiniz.

Thermos ürünlerinin temizliğini nasıl yapmalıyım?

Thermos markasına ait ürünlerin zarar görmemesi için makinede yıkanması çok tavsiye edilmez. Termosunuzun temizliğini elde yıkayarak yapabilirsiniz. Ancak her kullanımdan sonra termosunuzu nazikçe temizlemeyi unutmayın. Düzenli olarak temizlenen ürünün ömrünü uzatmış olursunuz.

Thermos ürünlerinde çay ve kahveden başka ne saklayabilirim?

Thermos markasına ait ürünlerde içmek istediğiniz her türlü içeceği saklayabilirsiniz. Ancak süt ve meyve suyu gibi hızlı bozulabilen içecekleri hızlı olarak tüketecekseniz termos içinde saklamanızı öneririz. Uzun süre beklemesi halinde bakteri üretimi olacağı için zararlı hale gelebilirler. Thermos ürünlerinde alkollü içecekleri buz takviyesi ile muhafaza edebilirsiniz.

Thermos ürünleri buzdolabında saklanır mı?

Genellikle termoslardan alınacak verim arttırılmak istendiğinde buzdolabında 5-10 dakika tutulur ve içecek termosa konulur. Ancak kullanımdan hemen önce bu uygulamanın gerçekleştirilmesi gerekir. Genel olarak termosların buzdolabında sürekli olarak bekletilmesi önerilmez. Termos yapısına zarar verebilir. Aynı şekilde sıcak içecekleri muhafaza edecekse yine içecek konmadan 5 dk. önce sıcak su ile doldurulup bekletilebilir.

Thermos markası hangi ülkenin?

Thermos markası başlangıçta Almanya’da üretilmekteydi. Ancak zaman içerisinde el değiştirdi ve bugün Japonya merkezli Taiyo Nippon Sanso Corporation Thermos markasının sahibidir.

Çelik termos çabuk kırılır mı?

Termoslar genellikle çift cidarlı vakum teknolojisiyle ve paslanmaz çelikten üretilir. Çelik ise kırılgan bir madde değil dayanıklıdır. Çelik termoslar cam termoslar gibi kolay kolay kırılmazlar.

Thermos ürünleri sızdırıyorsa ne yapmalıyım?

Thermos markasına ait ürünler genellikle sızdırmaz kapak teknolojisi ile üretilir. Ancak buna rağmen termosunuz sızdırma yapıyorsa lütfen termosunuzun çok dolu olmadığından emin olun. Taşıma kapasitesinden daha fazla ürün koymayın. Thermos ürünleri kolaylıkla parçalara ayrılabilir. Silikon içeren parçaların yerlerine doğru ve sağlam takıldığını kontrol edin.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz bazı blog yazılarımızı aşağıya ekledik. Konu başlıklarının üstüne tıklayarak ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

 

İlgili İçerikler

Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri
Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri

Kurumsal hediye olarak tercih edilebilecek en iyi termos modelleri  Firmaların kurumsal hediyeler için en çok tercih ettikleri ürünlerin başında termos...

Stanley The Artisan Serisi İnceleme
Stanley The Artisan Serisi İnceleme

Stanley The Artisan Serisi Ürün İncelemeleri Stanley yeni The Artisan serisi retro çizgileri ile adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor. Stanley Milestones...

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Sepetim

Sepetinde ürün yok