Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Sızdırmaz Contigo Autoseal Kapak Teknolojisi Hakkında Tüm Detaylar - Termos Dünyası

Sızdırmaz Contigo Autoseal Kapak Teknolojisi Hakkında Tüm Detaylar

Bir termostan beklediğimiz en önemli iki özellik vardır. Birincisi içeceklerimizi uzun süre sıcak veya soğuk tutması. İkincisi ise sızdırmayan bir kapağa sahip olması. Contigo, birbirinden farklı kapak teknolojileri ile termos kullanıcılarının ne beklediğini çok iyi anlamışa benziyor. Bu yazımızda Contigo Autoseal kapak teknolojisi hakkında tüm merak ettiklerinizi ele alıyoruz. 

Termosun kapağı, içindeki kahveyi sürekli sızdırdığında bu durum kahve keyfimizi bozar. Keyif alamadığımızda da bu durum bizi huzursuz eder. Bu sebeple iyi bir termos seçimi yaparken muhakkak kapağı sızdırmayan termosu ararız. Contigo Autoseal kapak teknolojisi ile kullanıcılarının en iyi termos deneyimini yaşaması için çalıştığını açıkça gösteriyor.

Contigo’nun kullandığı Autoseal kapak teknolojisi işte tam olarak bu beklentiyi maksimum düzeyde karşılamak için üretilmiştir. Kullanıcıları için üst düzey performans sergiler. Bir tık ile maksimum konforda içeceğinizi yudumlayabilirsiniz.

Contigo Autoseal Kapak Teknolojisi Nedir?

Autoseal kapak teknolojisi Contigo’nun en gelişmiş kapak teknolojilerinden biridir. Autoseal kapak teknolojisi tasarlanırken kullanıcıların tek elle kolayca kullanabilmesi hedef alınmıştır. Autoseal kapak teknolojisi tek el kullanımı için tasarlanmasından dolayı kapağın kolayca açılması gereklidir. Bunun için Autoseal kullanılan modellerde bir tuş bulunur. Genellikle her modelde farklı yerlerde bulunabilir ancak işaret parmağınızı kullanarak bir hareketle tuşu açabilirsiniz. Tuşa bastığınızda ürünün kapağı açılır ve siz de içeceğinizi kolay ve rahat bir şekilde yudumlayabilirsiniz.

Autoseal teknolojisinin önemli bir detayı vardır. Bilhassa sıcak içeceklerde bu özellik ön plana çıkar. Çok sıcak içecekler termosun içerisinde bir basınç oluşturabilir. İçeceği hemen tüketmek istediğinizde bu basınçtan dolayı yanabilirsiniz. Ancak Autoseal teknolojisi sayesinde bundan kurtulabilirsiniz. Ağzınıza götürmeden bastığınız tuş sayesinde bu sıcaklık dengelenir.

Autoseal teknolojisinin bir diğer avantajı ise tuş kilidini kontrol edebilmenizdir. Kilit mekanizmasını devreye sokarak sizin isteğiniz dışında tuşa basılmasını önleyebilirsiniz. Autoseal sayesinde matara veya mug’ınızı çantaya gönül rahatlığıyla atabilirsiniz. Olası bir aksilik yaşanma riskini sıfıra indirmiş olacaksınız.

Contigo Autoseal Kapak sızdırıyor mu?

Contigo’nun en iyi kapak teknolojilerinden biri olan Autoseal’ın sızdırıp sızdırmadığı akıllara gelen ilk soru oluyor. Hemen bu soruya cevap verelim ve kafalardaki karışıklığa son bulduralım. Autoseal kapaklar hangi modelde olursa olsun sızdırma yapmıyor. Zaten Autoseal kapaklar Sızdırmaz özelliği ile ön plana çıkıyor.

Tek tuşla açılıp kapanması sayesinde ürünü kontrol edebiliyorsunuz. Kontrol mekanizmasının tamamen elinizde olduğu Autoseal kapaklı mug’larınızı, mataralarınızı güvenle her yere taşıyabilirsiniz. Diğer eşyalarınızla birlikte tutarak istediğiniz yere götürebilirsiniz. Çünkü gönül rahatlığıyla biliyorsunuz ki mug’ınız Autoseal teknolojisi sayesinde sızdırmayacak ve diğer eşyalarınız zarar görmeyecek.

Contigo Autoseal Kapak nasıl temizlenir?

Autoseal teknolojisine sahip kapaklar kolayca temizlenir. İsterseniz kapağı gövdeden ayırdıktan sonra elinizle yıkayabilirsiniz. İsterseniz de yalnızca kapağı bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Ancak yıkamadan önce kapağın iç kısmında bulunan kolu yukarı kaldırmalısınız. Yoksa tam olarak hijyeni sağlayamayabilirsiniz.

 

Autoseal teknolojisi ile üretilen her kapak bulaşık makinesinde yıkanabilir ancak bu kapakların kullanıldığı farklı gövdeler için aynı şey söz konusu değildir. Örneğin Contigo 0.47 ml Metra modelinde gövde kısmı bulaşık makinesinde yıkanmaz. Ancak Contigo Lux Matara 0.36 ml mataranın gövde kısmı da bulaşık makinesinde yıkanabilecek şekilde tasarlanmıştır.

Hangi Ürünlerde Autoseal Kapak Teknolojisi Bulunur?

Contigo’nun patentine sahip olduğu Autoseal kapak teknolojisi markanın birkaç farklı modelinde kullanılabilir. Kapak teknolojisi her modelde aynı mantıkta ve işlevde çalışır. Ancak düğmenin yan tasarlanması veya dik tasarlanması gibi bazı ufak farklılıklar vardır.

Autoseal kapak teknolojisi Contigo’nun mug’larında ve mataralarında kullanılır.

  • Contigo’nun Metra Vakumlu Termos matarasında Autoseal kapak kullanılmıştır. Autoseal sayesinde tek el kullanımına uygun ve 0.47 ml hacme sahip bu ürünü istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

  • Contigo Luxe serisinde de Autoseal Sızdırmaz kapaklar kullanılır. Bu serinin kapak kısmı özel olarak metal şekilde üretilmiştir. Şık tasarımı ve metal kapakları ile Luxe serisi Contigo’nun öne çıkan ve tercih edilen mataraları arasında yerini alıyor. Luxe serisinde iki farklı hacim imkânı bulabilirsiniz. 0.473 ml ve 0.360 ml olmak üzere satışa sunulan modelleri bulunuyor.

  • Contigo Westloop bardaklarda da Autoseal özellikli sızdırmayan kapaklar bulunur. 0,470 ml kapasiteye sahip Westloop modellerinde de farklı seçenekte renkler bulabilirsiniz. Vakumlu yalıtımı sayesinde sıcak içecekleri 5 saat soğuk içecekleri ise 12 saat koruyabiliyor.

  • Contigo Vakumlu Pinnacle Mataralarda da sızdırmaz özellikli Autoseal kapak kullanılmıştır. 0.300 ml hacmiyle küçük ama sevimli görüntüsü olan bu mataralarda da kullanım kolaylığına erişebilmeniz mevcut. Kırmızı, mat siyah ve tunç renkleriyle üç farklı modeli karşınıza çıkıyor.

Sızdırmayan Kapak ile Keyfe Keyif Kat 

Evde, işte, okulda veya dışarıda herhangi bir yerde Autoseal sızdırmaz kapak ile üretilen mug veya mataraları kullanarak gününüzün kalitesini arttırabilirsiniz. Termoslara oranla daha küçük hacme sahip bu ürünler tek kişilik ve günlük kullanım için oldukça idealdir. Mataralarınızın içerisine sadece kahve koymak zorunda da değilsiniz. Dilerseniz taze bitki çaylarınızı da demledikten sonra mataranın içerisine koyarak muhafaza edebilirsiniz. Yürüyüş yaparken, kütüphanede çalışırken kullanabilirsiniz. Ayrıca matara ve mug’ların soğuk tutabilme özellikleri sayesinde spor salonunda da su ihtiyacınızı karşılamak için kullanabilirsiniz.

Uzun süren spor müsabakalarında özellikle güneşin altında yapılan tenis gibi maçlarda da soğuk su özelliğinden yararlanabilirsiniz. Vakumlu ve yalıtımlı teknolojisi sayesinde güneş ışınlarından etkilenmez ve soğuk kalmaya devam eder.

Contigo Autoseal Kapak Teknolojisi Hakkında

Autoseal kapak teknolojisi patenti Contigo’ya ait bir teknolojidir. Contigo markası adı altında kullanılan bu teknolojinin tüm telif hakları saklıdır.

Son Olarak

Autoseal kapak teknolojisi hakkında bilgileri öğrendiniz. Autoseal kapak kullanılan Contigo ürünlerini tanıdınız. Tercih yapmak bundan sonra sizin elinizde. Herhangi bir soru işareti yaşarsanız lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Bir başka yazıda görüşmek dileğiyle bu yazıyı sonlandırıyoruz.

 

 

İlgili İçerikler

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi - Termos Dünyası
Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi

Stanley'nin The Adventure To-Go serisi, taşınabilir termos çözümlerinde geçmişten bu güne benzersiz bir kombinasyon sunuyor. Bu yazıda özellikle incelenen The Adventure...

Contigo'nun yenilenen stoklarından sizin için seçtiklerimiz - Termos Dünyası
Contigo'nun yenilenen stoklarından sizin için seçtiklerimiz

Contigo'nun sevilen su ürünleriyle dolup taşan stoklarımız, şimdi sizlerle! Her biri özel tasarım ve benzersiz özelliklere sahip olan Contigo ürünleri...

Sepetim

Sepetinde ürün yok