Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Contigo Autoseal West Loop Termos İncelemesi 2022 - Termos Dünyası

Contigo Autoseal West Loop Termos İncelemesi 2022

Termos Dünyası editörleri termosları bağımsız olarak araştırır, test eder ve önerir. Bugün sizlere Termos Dünyası'na yeni katılmış olan yeni yıldızımızdan bahsedeceğiz: Contigo Autoseal West Loop.

Eğer şehir içi kullanımlarınızda kullanacaksanız, Contigo'nun bu otomatik mühürlü kapaklı West Loop Paslanmaz Çelik seyahat kupasının dökülme engelleyici sistemini ve tek elle kullanımını çok seveceksiniz.

contigo autoseal west loop

Contigo Autoseal West Loop Termos Puanlama

Sevdiğimiz yönleri

  • Etkili otomatik kilitleme ve dökülme önleyici kapak
  • Tek elle kilitlenebilir ve kilidi açılabilir
  • İçecekleri saatlerce sıcak/soğuk tutar

Sevmediğimiz yönleri

  • Küçük eller için biraz geniş
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir değil

Bu makalede tasarım, malzeme, temizlik, fiyat, özellikler ve en sonunda da nihai karardan bahsedeceğiz.

Contigo West Loop termos, Autoseal kapaklı bir üründür. Kendisini Termos Dünyası mutfaklarında test ettik ve geniş çaplı bir inceleme yaptık.

İşe giderken kahve veya çay içmeyi seviyorsanız ve masanızın veya dizüstü bilgisayarınızın her tarafına sıcak bir içecek dökmenin dehşetine kapılıyorsanız muhtemelen bir termos alma vaktiniz gelmiştir. Contigo West Loop, damlama ve dökülmeleri önlemek için Autoseal kapaklara sahiptir.

Ek olarak, tipik sıvıları standart bir kupadan çok daha uzun süre sıcak tutacak şekilde tasarlanmıştır. Contigo'nun West Loop kupasının sızdırmaz ve sıcakık koruma sözünü yerine getirip getirmediğini görmek için, onu birkaç hafta teste tabi tuttuk. Keşfettiğimiz her şey için okumaya devam edin.

Oldukça sofistike bir tasarıma sahip

Contigo West Loop'un dış görünümü, bir seyahat kupası için oldukça standart olsa bile, içinde gizlenmiş bir avuç özellik bulunuyor. Kuupa, vakum yalıtımlıdır. Yani iki kat paslanmaz çelikten oluşuyor. Tüm bunlarla birlikte katmanlar arasındaki boşluk, havadan arındırılmış, ısıyı iyi iletmeyen boş kanala sahiptir. Bu teknoloji, termosun içecekleri çok uzun süre sıcak veya soğuk tutmasını sağlıyor. Aynı zamanda sıcak sıvılarla doldurulduğu zaman elinizin yanmamasını sağlıyor. Contigo ise bu sisteme Thermalock sistemi adını vermiş. Kupanın içecekleri yedi saate kadar sıcak tutabileceğini iddia ediyor.

Testlerimiz sonucunda Contigo vaat edilenden çok daha iyi bir performans gösterdi. İçine koyduğumuz sıcak kahve, yaklaşık üç saat boyunca yüksek ısıyı korudu. Bundan sonra kahve biraz soğumuş olsa da, üç ila dört saat daha içilebilecek kadar sıcaktı. Contigo, buzlu suyla doldurulduğunda ise buz küplerini 12 saat kadar muhafaza edecek kadar soğuk tuttu. 20 saat sonra tekrar kontrol ettiğimizde su hala çok soğuktu.

Bu termosun en gelişmiş özellikleri kapağında gizlidir. Bir flip-top yerine, Autoseal teknolojisine sahip küçük bir deliğe sahip. Bu, kullanıcı kapağın düğmesine basıp tutmadığı sürece deliğin kapalı kalacağı anlamına gelmektedir. Bu teknoloji ise testlerimizde son derece iyi çalıştı. Kapağın dökülmelere karşı daha fazla güvence sağlamak için bastırılabilen ikinci bir kilidi bulunuyor. Bu kilit ise çıkış düğmesinin yanlışlıkla devreye girmesini önlüyor. Bununla birlikte bu kilit devreye girdiğinde, bardağa kahve doldurduk ve tüm gün bir poşetin içinde sızıntı olmadan taşıdık.

Dezavantajları açısından sadece küçük bir sorun var. İlk olarak 20 ons boyutu, daha küçük ellere sahip kişilerin tutması için biraz geniş. İkinci olarak ise kapağın karmaşık yapısı, plastik parçalardan ve yaylardan yapılmıştır. Fakat bu büyük bir sorun değil.

Paslanmaz çelik ve BPA içermeyen plastikler

Contigo Autoseal West Loop, çift duvarlı paslanmaz çelik ve BPA içermeyen plastiklerden tasarlanmıştır. Bu konuda pek bir yorumumuz bulunmuyor çünkü paslanmaz çelik için yorum yapmak biraz saçmalık olur...

Temizlik: Bir termos için biraz karışık geldi

Bu termoslar bulaşık makinesinde yıkanmıyor. Yani yıkanıyor fakat yıkanmaması öneriliyor. Fakat kapağı üst rafa koymanız koşuluyla bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Contigo'yu elde yıkıyorsanız, özel yıkama talimatlarıyla birlikte geldiği için biraz rahatsızlığa şimdiden hazır olun. Kapağı lavaboda yıkamak için, yıkayıp elle durulamadan önce yaklaşık 10 dakika boyunca sıcak sabunlu bir suya iyice batırmalısınız. Contigo, her kullanımdan sonra termosu hemen iyice yıkamanızı önermektedir. Ancak, alıcılar bizim gibiyse bu her zaman böyle olmaz. Sanırım bu termosu hafta içi bir ofis lavabosunda su altında yıkamak zorunda kalabilirsiniz.

İncelemelerimiz sonucunda her türlü lekeyi ve kahve telvesini çıkarmak için kapsamlı bir günlük durulamanın yeterli olduğunu gördük.

Kapakta bulunan yerleşik kilitleme mekanizması biraz karmaşıktır, ancak neyse ki Contigo parçaları kolay temizlemesi için tasarlamış. Kapağın alt tarafında yukarı doğru çekilerek kapağın içindeki parçalara kolay erişim sağlayan küçük bir tırnak bulunuyor.

Fiyatı oldukça uygun!

Contigo termos modelleri 16, 20 ve 24 ons gibi boyutlara sahiptir. Her biri, boyutuna ve rengine bağlı olarak fiyatta değişkenlik göstermektedir. Bu termoslardan birine küçük bir yatırım yapmak, günlük Starbucks gibi mekanlara yapılan maliyetlerden kaçmaya çalışanlar için finansal açıdan doğru bir harekettir.

Nihai Karar

Contigo bizim sınavlarımızdan geçti ve Termos Dünyası raflarında yerini aldı. Contigo Autoseal West Loop, kahve severler için, özellikle de her sabah 20 ons veya daha fazla içenler için harika bir seçenektir. Sızdırmaz tasarımı, üstün yalıtımı ve tek elle kullanımıyla hareket halindekiler için buna değer.

İlgili İçerikler

Stanley The Artisan Serisi İnceleme
Stanley The Artisan Serisi İnceleme

Stanley The Artisan Serisi Ürün İncelemeleri Stanley yeni The Artisan serisi retro çizgileri ile adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor. Stanley Milestones...

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi - Termos Dünyası
Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi

Stanley'nin The Adventure To-Go serisi, taşınabilir termos çözümlerinde geçmişten bu güne benzersiz bir kombinasyon sunuyor. Bu yazıda özellikle incelenen The Adventure...

Sepetim

Sepetinde ürün yok