Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Contigo marka hangi ülkenin? Nerede üretiliyor? - Termos Dünyası

Contigo marka hangi ülkenin? Nerede üretiliyor?

Kahve severlerin büyük ihtiyacı için üretilmeye başlanan termosların geçmişlerini ve hikayelerini biliyor musunuz? Günümüzde kahve sektörü küresel çapta geliştiği için çok sayıda termos ve kahve ekipmanları üreten marka mevcut. Biz bu yazıda en çok tercih edilenlerden biri olan Contigo’yu ele alacağız.

Yazının devamında Contigo markası hakkında bilmediğiniz ve merak ettiğiniz çoğu şeyi öğrenmiş olacaksınız. Autoseal ve Autospot kapak teknolojisi ile büyük ilgi toplayan marka hakkında kısaca bilgilerle devam ediyoruz. 

Contigo termos markası, bol koşuşturmalı hayat akışlarında içeceğini yanında taşımak isteyen kişiler için modern çözümler üreten bir firma olarak çalışmalarına başlıyor. Evde, ofiste veya dış mekan aktivitelerinde sıcak ve soğuk içeceklerinizi yanınızda taşımak istiyorsanız, Contigo ürünlerini göz atmanızı öneririz .

Contigo termos markası gün içerisinde bir kereye mahsus kullandığımız plastik veya kâğıt bardakların kullanımını azaltmak ve kahve severlerin bilinç düzeyini arttırmayı hedefleyerek sektöre adım attı. Bu sayede yaşanan çevre kirliliğinin önüne de geçmeyi hedeflemektedir.

Contigo, Amerika Merkezli Bir Termos Markasıdır

Contigo milenyuma girmeden hemen bir önce yani 1999 yılında üretilmeye başlandı. Markanın üretimini Amerikalı bir şirket üstlendi. Newell Brands Inc. Bünyesinde üretime başlandı. Contigo piyasaya sürüldükten sonra piyasadaki rakipleriyle hemen aynı başarıyı yakaladı. Bugün pek çok ülkede Contigo marka ürünler kullanılmaktadır. Contigo ürünlerin üretimi de yine Amerika’da yapılmaktadır.

Sektör içerisinde henüz çok genç olan Contigo kısa zamanda Pazar içerisindeki rekabeti yakaladı. Çoğu web tabanlı alışveriş sitelerinde satışı başlandı bugün yerel bazı marketlerde bile satışı yapılıyor.

Amerika dünyada en çok kahve içilen ülkelerden birisi. Ülkenin kahve ve kahve ekipmanlarına duyduğu ihtiyaç azalacak gibi görünmüyor.

Sızdırmaz Kapak Teknolojisi

Contigo markası, tüm yaş grubuna hitap eden birbirinden farklı tasarımlara sahip termoslar üretmektedir. Sıcak içecekler için özel modellerden soğuk su için özel mataralara kadar geniş üretim skalasına sahip olan marka, sızdırmaz kapak teknolojileri sayesinde kullanıcılarının beğenisini toplamayı başarıyor. 

TÜM CONTİGO MODELLERİNİ İNCELE

Autoseal ve Autospot gibi sızdırmaz kapak teknolojileri, farklı modellerde karşımıza çıkıyor. Tek el kullanıma da kolaylık sağlayan özel tasarım kapaklar, çantanızda termosunuzu güvenle taşıyabileceğiniz anlamına geliyor. 

Contigo sızdırmaz kapakları sahip olduğu tasarıma göre bas iç veya çevir iç şeklinde özel olarak dizayn edilmektedir. Patentli Contigo sızdırmaz kapak tasarımı ile içeceğinizi güvenli bir şekilde yanınızda taşımanın ayrıcalığını yaşayın!

Çocuk Dostu

Contigo markası yalnızca yetişkinlerin termos ve mug ihtiyacını karşılamaz. Aynı zamanda çocukların da suluk ihtiyacını karşılar. Okulda veya küçük yaşta spor yapmaya başlayan miniklerin başarılarına destek olmak amacıyla sahada ihtiyaç duyduğu suyu temin etmek için yanlarında olmaya gayret ediyor. 

Contigo termoslar dahil olmak üzere mağazamızda bulunan her ürün ile ilgili bizimle iletişime geçmekten lütfen çekinmeyin. Canlı destek, e-posta veya telefon üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bir sonraki blog yazımızda buluşuncaya dek, kendinize iyi bakın! Görüşmek dileğiyle...

İlgili İçerikler

Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri
Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri

Kurumsal hediye olarak tercih edilebilecek en iyi termos modelleri  Firmaların kurumsal hediyeler için en çok tercih ettikleri ürünlerin başında termos...

Stanley The Artisan Serisi İnceleme
Stanley The Artisan Serisi İnceleme

Stanley The Artisan Serisi Ürün İncelemeleri Stanley yeni The Artisan serisi retro çizgileri ile adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor. Stanley Milestones...

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Sepetim

Sepetinde ürün yok