Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Contigo Autospout Kapak Teknolojisi Nedir? - Termos Dünyası

Contigo Autospout Kapak Teknolojisi Nedir?

Contigo ürünlerinin kalitesini en üst düzeye çıkarmak için kapak teknolojileri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Biz de bu yazımızda özellikle su mataraları için üretilen Contigo Autospout kapak modeli üzerinde duracağız. Daha çok sporculara yönelik olarak tasarlanan bu kapak teknolojisi ile içecekleri tüketmek artık daha kolay.

İçecekleri bir pipet yardımıyla tüketmeyi seviyorsan Congito Autospout kapaklar tam sana göre. İçerisinde bulunan ve dibe kadar inen kamış sayesinde mataranın ağzından kolaylıkla sıvı tüketimi gerçekleştirebilirsin.

Contigo Autospout kapak teknolojisi kullanılan mataralarda da yine kontrol amaçlı bir kilit ve tuş mekanizması bulunuyor. Tek tuşa tıkladığınızda mataranın ağız kısmı açılıyor. İçtikten sonra bu kısmı ittiriyorsunuz ve matara yine kapanıp kilitleniyor. Bu sayede içerisindeki sıvının dökülmesi de engellenmiş oluyor. Kesinlikle konfordan ödün vermeyen bu mataralar ile sıvı tüketmek artık daha kolay ve güvenli. Sıradan bir şişeye göre oldukça kullanışlı olan bu mataralar oldukça popüler ürünler arasında yer alıyor.

Özellikle yapacağınız hafta sonu kamplarında veya doğa yürüyüşü parkurlarında rahatça çantanızın bir köşesine koyarak gününüzü geçirebilirsiniz.

Contigo her ürüne uygun tasarlayıp ürettiği kapak teknolojileri sayesinde kullanıcılar tarafından oldukça tercih edilen bir markadır. Autospout kapaklarda da bu başarısını bizlere göstermekte. 

Contigo Autospout Kapak Nasıl Çalışır?

Autospout kapaklar da Contigo’nun patentli kapaklarındandır. Contigo kapak teknolojileri üzerinde çalışırken pratikliği göz önünde bulunduruyor. Modelin ihtiyacına göre kapak tasarlıyor ve kullanıcılarına sunuyor. Autospout kapak teknolojisi de diğer kapaklar gibi tek tuşla çalışıyor ve büyük kolaylık sağlıyor.

Autospout kapakların kullanıldığı mataralarda tek tuşla çalışması sayesinde tek el kullanımına uygun olarak üretiliyor. Autospout kapaklı mataralar yalnızca yetişkinler için üretilmez. Aynı zamanda markanın ürettiği çocuk suluklarında da aynı teknoloji kullanılır. Dökülme sorunu yaşanmadığı için ebeveynlerin tercihleri arasında yer alıyor. Çocuklar için üretilen modellerde ise onlara uygun eğlenceli tasarımlar bulunuyor.

 Contigo Autospout Kapak Sızdırır Mı?

Contigo’nun patentli kapak teknolojisi Autospout sızdırma yapmaz. Marka bu konuda kullanıcılarına garanti veriyor.

Contigo Ashland 1.2 L mataralarda Autospout kapak kullanılmıştır. Türkiye’de en çok tercih edilen mataralardan birisidir. Ağızlık kısmı ayrı bir kapakla kapandığı için hijyen açısından da beklentileri karşılar.

Tek tuşla çalışan kilit mekanizması içerisindeki sıvının sızmasını engeller. Contigo’nun bu matarası bulaşık makinesinde yıkanabilir. Kapak tasarımı bundan zarar görmez.

Neden Autospout Kapaklar?

Autospout kapaklar diğer kapaklara göre dökülme sızdırma yapmama konusunda %100 garanti veriyor. Bu özelliği sayesinde ise kullanıcılarına güven veriyor. Matarayı çantaya attığınızda aklınızda herhangi bir soru işareti kalmıyor. Contigo kapak teknolojilerini üretirken kullanıcıların yaşadığı mağduriyet ve sorunları gidermeye çalışıyor. Markayı sınıfındakilerden ayıran özelliği de buradan geliyor. 

Contigo ürünleri dahil olmak üzere tüm soru, görüş veya önerileriniz için bizimle iletişime geçmekten lütfen çekinmeyin. 

İlgili İçerikler

Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri
Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri

Kurumsal hediye olarak tercih edilebilecek en iyi termos modelleri  Firmaların kurumsal hediyeler için en çok tercih ettikleri ürünlerin başında termos...

Stanley The Artisan Serisi İnceleme
Stanley The Artisan Serisi İnceleme

Stanley The Artisan Serisi Ürün İncelemeleri Stanley yeni The Artisan serisi retro çizgileri ile adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor. Stanley Milestones...

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Sepetim

Sepetinde ürün yok