Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Termos nasıl temizlenir? Termos temizliği nasıl yapılır? - Termos Dünyası

Termos nasıl temizlenir? Termos temizliği nasıl yapılır?

Evde, ofiste, kampta, gezilerde ya da spor yaparken yanımızda olan termoslar, ilk sahip olduğumuz andan itibaren hayatımızda önemli bir yer edinmeye başlıyor. Sıcak ya da soğuk içeceklerimizin ısısını korumak için özel olarak tasarlanan termos bardak, hem tek kullanımlık bardak kullanımının önüne geçiyor hem de hayat standımıza doğrudan etki ediyor. Bu yazımızda termos kullanımı kadar önemli olan bir diğer konuya değineceğiz. Bugünkü konumuz: Termos nasıl temizlenir, termos temizliği nasıl yapılır?

Bu blog yazısına özel indirim kodu: EN2021

Bu blog yazısını okuyorsan şanslısın çünkü bu yazıya özel termos indirimi mevcut! (Kısa süreliğine geçerlidir)

EN2021 kodunu kullanarak 20 TL indirimle termos sahibi olabilirsin. Aşağıdaki butona tıklayarak istediğin termosu seç, sepetine ekle ve ödeme sayfasında kodu kullan!

Termosları İncele

Bir termosa sahip olduğumuz zaman onu uzun yıllar boyunca aynı şekilde kullanmak isteriz. Aldığımız besinlerden bedenimize kadar dünyadaki var olan her şeyin uzun ömürlülüğünü koruması, bakımıyla doğru orantılıdır. Yani yeni bir termos aldığımızda uzun yıllar boyunca kullanmak istiyorsak, termosun ana bakım işlemi olan temizliğini ihmal etmemeliyiz. Termos nasıl temizlenir bilmiyor olabilirsiniz ancak endişelenmeye hiç gerek yok. Birazdan okuyacağınız bilgiler ile termosunuzu nasıl temizleyeceğiniz hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Daha önce termos içindeki kokunun nasıl giderileceği ile ilgili bir blog yazısı paylaşmıştık. Fazla bilgi göz çıkarmaz diyerek bağlantıyı aşağıya bırakıyoruz.

İlginizi çekebilir: En iyi termos modelleri önerileri

Halihazırda birçok termos modeli darbelere, kısaca tüm dış etkenlere (doğal yaşama) dayanıklı olarak üretilmektedir. Sadece ev-ofis arası kullanımlar dışında dış mekan gezilerinde ya da kampta başına gelebilecek darbelere karşı dayanıklıdır. Bu sebeple düzenli olarak termosunu temizleyen, titiz bir kullanıcı olursanız aldığınız ürünü uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Sadece kendiniz için en uygun termos modelini seçmek ve temizliğini aksatmamanız yeterli. Farklı kullanım amaçlarına uygun olarak üretilen termoslar içinden sizin için derlediğimiz listeye aşağıdaki
bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Termos nasıl temizlenir?

Kullanımı çok kolay olan termosların temizliği de bir o kadar kolaydır. Bu yüzden acaba termos nasıl temizlenir diye uzun düşüncelere kapılmanıza hiç gerek kalmaz. Termos içi nasıl temizlenir sorunuza cevap olarak birkaç farklı alternatif sunacağız. İlk olarak en yaygın olan temizleme şekliyle başlayalım.

termos nasıl temizlenir

Termos içini temizleme için bebek biberonu temizleme fırçası kullanabilirsiniz. Eğer bir bebek biberonu temizleme fırçasına sahip değilseniz, internet üzerinde kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz. İlk olarak termosunuzun içine biraz bulaşık deterjanı dökün. Daha sonra bebek biberonu temizleme fırçası ile iç kısmı temizlemeye başlayın. İyice duruladıktan sonra termosunuz yeni kullanımlara hazır.

Marka Önerisi: Yeni Stanley termos modellerimizi incelediniz mi? O zaman sizi şöyle alalım...

Bebek biberonu temizleme fırçası yoksa bulaşık süngerinin yumuşak kısmını kullanabilirsiniz. Sert kısmını kullanırsanız termos içinde çizilmeler meydana gelebilir ve bu termosun uzun ömürlülüğüne negatif olarak etki eder.

Bulaşık süngeri kullandığınızda da termos içine ilk olarak biraz deterjan ekleyip, sonrasında sünger ile temizlemeye başlayabilirsiniz. Sünger ile temizledikten sonra iyice durulamayı ihmal etmeyin.

Termos temizliği nasıl yapılır?

Uzun yıllar boyunca termosunuzu ilk günkü performansında kullanmak istiyorsanız, termos temizliği nasıl yapılır sorusunun cevabını bilmeniz gerekiyor. Çok kısa bir işlem olan termos temizliği, her kullanımdan sonra düzenli olarak yapıldığında uzun vadeli kokuların önüne geçer.

termos temizliği nasıl yapılır

Termosların kapak tasarımları, alt termos kısmına göre daha karışık gibi olsa da çok kolay bir şekilde sökülüp takılabilmektedir. Bu sayede genel bir termos temizliğini çok kısa süre içinde gerçekleştirebilirsiniz. Sünger ya da fırça fark etmeksizin kullanım sonrasında termosunuzu temizlemeniz maksimum bir dakika sürecektir. Uzun vadede koku vb. problemler yapmak için termos temizliğini aksatmamanızı öneriyoruz.

Bu blog yazımızda termos temizliği nasıl yapılır sorusunun en pratik cevaplarını sizlerle paylaştık. Termos temizliği için geç kalmış ve termos içindeki kokuyu gidermeye çalışıyorsanız aşağıda paylaştığımız bağlantı ilginizi çekebilir. Termos Dünyası ile ilgili daha fazla içeriğe ulaşmak ve kampanyalarımızdan haberdar olmak isteyen ilk kişilerden olmak istiyorsanız bizi Instagram hesabımızdan takip edebilirsiniz. Tüm soru, görüş ve önerilerinizi paylaşmak için bize yazmaktan lütfen çekinmeyin. Görüşmek üzere!

İlginizi çekebilir: Termos içindeki koku nasıl giderilir?

İlgili İçerikler

Aladdin Stanley termos nerede satılır? Sahtelerini almayın, dikkat! - Termos Dünyası
Aladdin Stanley termos nerede satılır? Sahtelerini almayın, dikkat!

Dünyanın en kaliteli ve popüler markaları arasında bulunan Aladdin ve Stanley, ülkemizde de artık bilinen bir marka haline geldi. Orijinalini...

Sepetim

Sepetinde ürün yok