Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 50₺ İndirim ⭐

Aladdin Stanley termos nerede satılır? Sahtelerini almayın, dikkat! - Termos Dünyası

Aladdin Stanley termos nerede satılır? Sahtelerini almayın, dikkat!

Dünyanın en kaliteli ve popüler markaları arasında bulunan Aladdin ve Stanley, ülkemizde de artık bilinen bir marka haline geldi. Orijinalini gerçeğinden ayırt etmek aslında oldukça kolay fakat bir kere aldıktan sonra geri dönüşü biraz zor olabilir. O yüzden kesinlikle güvenilir bir markadan almanız ve test etmeniz en doğrusu. Aladdin Stanley termos nerede satılır diye arayışa giren pek çok kullanıcının aslında güven sorunundan dolayı aradığı ortada. Çünkü gerçeğini orijinalinden ayırt etmek için ne yapılması gerektiğine dair pek bilgi bulunmuyor.

Bu blog yazısına özel indirim kodu: EN2021

Bu blog yazısını okuyorsan şanslısın çünkü bu yazıya özel termos indirimi mevcut! (Kısa süreliğine geçerlidir)

EN2021 kodunu kullanarak 20 TL indirimle termos sahibi olabilirsin. Aşağıdaki butona tıklayarak istediğin termosu seç, sepetine ekle ve ödeme sayfasında kodu kullan!

Termosları İncele

200 TL üstünde fiyatlara sahip olan bu ürünleri haliyle insanlar alırken araştırmadan almak istemiyor. Hem bilinen sanal pazarlar da hem de internet siteleri üzerinden sahte ürünler satan kimi markalar, insanların bu markalara karşı haliyle bir güven kırıklığına uğratıyor. Dünyanın en kaliteli termoslarını üreten Aladdin ve Stanley markasının ürünlerinin orijinal olup olmadığını anlayabileceğiniz pek çok yöntem var. Gelin hep birlikte inceleyelim.

Aladdin Stanley termos nerede satılır?

Birbirinden farklı renk ve özelliklerde olan Aladdin Stanley termos nerede satılır sorunuzu cevaplayalım önce. Aladdin termos ve Stanley termos ürünlerini Termos Dünyası'ndan gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz. Ömür boyu garantili sunduğumuz ürünlerimizi beğenmediğiniz taktirde değiştirme fırsatınız da bulunuyor. Aşağıdaki linklere tıklayarak Aladdin veya Stanley ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Şimdi gelelim termosların orijinal olup olmadığını nasıl anlayacağımıza. Örneğin Termos Dünyası olarak gönderdiğimiz ürünlerin içinde kullanım kitapçığı bulunuyor. Bu kullanım kitapçığında ürün hakkında tüm detaylı bilgiler yer alıyor. Hangi termosu aldığınıza göre değişir elbette; fakat bir termosu seçelim ve o termos üzerinden yola çıkalım. Stanley Classic Legendary Bottle 1 LT olan ürünü ele alacak olursak, öncelikle özelliklerine bakalım.

aladdin stanley termos nerede satılır

1 litrelik geniş bir hazneye sahip olan bu ürünün normal ağırlığı 907 gram olması gerekiyor ve üç parçadan oluşuyor. Bunlar üst kapak, iç kapak ve alt termos. Yan kısmında da bir de kulp bulunuyor. Bu kulp, vida yardımıyla tutturulmuştur. Paslanmaz çelikten yapılan bu ürün, 24 saat sıcak, 24 saat kadar da soğuk tutabiliyor.

Aynı zamanda eğer buz ilave ederseniz soğuk tutma süresi 144 saate kadar uzayabiliyor. İşte tam da en önemli kısımlardan birisi bu. Zaten sızdırmaz olduğunu söylememize bile gerek yok aslında. Şimdi bu kısımda ürüne zarar vermeden (geri iadesi için) yapılacak çok basit birkaç işlem bulunuyor.

  • Sızdırma Testi

İçerisine bir miktar su koyun ve kapağını doğru şekilde kapattığınızdan emin olun. Ardından termosu ters çevirin, sallayın ve benzeri uygulamaları deneyin. Eğer bunlar sonucunda herhangi bir sızma olmuyorsa ilk testimizi başarıyla geçmiş demektir.

  • Sıcaklık Testi

Hangi termosu aldıysanız öncelikle özelliklerini okuyun ve kaç saat sıcak, kaç saat soğuk tuttuğunu öğrenin. Ardından içine sığacak kadar suyu ısıtın ve aktarın. Kapağını doğru şekilde kapatın ve iki saatte bir test edin. Eğer kitapçıkta veya satın aldığınız internet sitesinde 24 saat yazıyorsa, 5 saate sonra açın ve bir yudum alarak sıcaklığını test edip tekrar kapatın. Bu şekilde 22. saate gelene kadar deneyin ve ürününüzün gerçekten denildiği gibi sıcak tutup tutmadığından emin olun.

  • Çelik Testi

Ben termosu gözden çıkardım, ne olursa olsun ama bunun orijinal olup olmadığını test edeceğim diyorsan son noktaya geldik demektir. Bildiğiniz üzere özellikle Stanley termos ürünlerinin en büyük özelliklerinden birisi paslanmaz çelik olması. Paslanmaz çelin sayesinde yıpranmayan ve deforme olmayan bu termoslar, adeta bir savaş tankı kadar dayanıklıdır. Artık bir dağdan aşağı mı atarsınız, yoksa duvardan duvara mı vurursunuz orasını biz bilemeyiz. Fakat bu seçenekler dışında test edebileceğiniz başka bir yöntem bulunmuyor.

Bizi çekinmeden arayıp sorabilirsiniz

Termos Dünyası olarak merak ettiğiniz tüm soruları cevaplamak için buradayız. Aslında Aladdin Stanley termos nerede satılır sorusunun cevabı da ayrıntılarda gizli... Bize satis@termosdunyasi.com.tr üzerinden mail atabilir veya telefon numaralarımızdan arayarak ulaşabilirsiniz. Tüm soru ve sorunlarınız için çekinmeden bize ulaşın.

Sağlıkla kalın.

İlgili İçerikler

Termos nasıl temizlenir? Termos temizliği nasıl yapılır? - Termos Dünyası
Termos nasıl temizlenir? Termos temizliği nasıl yapılır?

Evde, ofiste, kampta, gezilerde ya da spor yaparken yanımızda olan termoslar, ilk sahip olduğumuz andan itibaren hayatımızda önemli bir yer...

Sepetim

Sepetinde ürün yok