Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Stanley Growler İncelemesi 2022: Growler'ı bu kadar harika yapan şey ne? - Termos Dünyası

Stanley Growler İncelemesi 2022: Growler'ı bu kadar harika yapan şey ne?

Stanley Growler, soğuk bir birayı yanınızda taşımak ve arkadaşlarınızla paylaşmak için tasarlanmış, taşınabilir, çift duvarlı, vakum yalıtımlı bir termostur. Bu Stanley Growler incelemesinde, temel özelliklere genel bir bakış, artıları ve eksileri ile birlikte genel bir puan vereceğiz.

Stanley Growler incelemesinin sonuna doğru ise ayrıca sık sorulan soruları yanıtlayacağız. Tüm bunlarla birlikte yazının sonunda verdiğimiz indirim koduyla birlikte Stanley Growler'ı %5 indirim ile Termos Dünyası'ndan satın alabilirsiniz.

Stanley Growler İncelemesi 2022

Stanley markasına hızlı bir giriş

Stanley, 100 yılı aşkın bir geçmişe sahip, sıcak içeceklerin tüketilme şeklini sonsuza dek değiştiren mucit olan William Stanley Jr. tarafından kurulmuştur. 1913 yılında vakum yalıtımı ve çeliğin gücünü tek bir portatif şişede birleştirdi ve tamamen çelikten yapılmış vakumlu şişeleri icat etti. Bahse girerim belki de bunu bilmiyordun, değil mi? Markayı biraz daha araştırdığınız zaman çok daha ilginç bilgiler bile elde edebilirsiniz. O zamandan bu yana geçen yüzyılda, vakumlu şişesi bir konseptten bir ikona dönüşüyor ve dünya çapında artık iş günlerinin, yol gezilerinin ve açık hava maceralarının önemli bir parçası haline geliyor.

Stanley'in sürdürülebilirlik taahhüdü

En sürdürülebilir ürünler, asla atılması veya değiştirilmesi gerekmeyen türlerdir. Bu nedenle Stanley termos markası, gezegendeki en geri dönüştürülebilir malzemelerden biri olan çelikten dayanıklı ve yeniden kullanılabilir şişeler inşa ediyor. Bu, Stanley'in tek kullanımlık ürünlere olan ihtiyacı azaltmasını sağlamıştır. Bunların hepsi, dünyanın sürekli büyüyen çöplüklerinde daha az çöp olmasına katkıda bulunuyor.

Tedarik zinciri boyunca ise çevre sağlığı ve güvenliğine odaklanan Stanley, etik üretime kurumsal ayak izini azaltmaya ve mümkün olduğunda bütün bir ürün yerine tek bir parçayı değiştirmek anlamına gelen ömür boyu garanti felsefesiyle ilerlemektedir. Stanley, bir ömür boyu dayanacak ürünler üretir. Bu yüzden bu konuda bizden tam not alıyor!

Stanley Growler temel özellikler

1.9 lt olan Stanley Growler, açık havada arkadaşlarıyla birasını paylaşmak isteyenler için ancak yine de kendi başına takılmak isteyenlere de hitap eden mükemmel bir termostur. 2.20 oz ağırlığında olan bu ürüne biz açıkçası bayılarak bakıyoruz.

Paslanmaz çelikten yapılmıştır

Bu ürünle ilgili her şey yüksek kaliteli yapıya sahip. Ana gövdesi 18/8 paslanmaz çelik kullanılarak yapılmıştır ve kesinlikle BPA içermez.

Arkadaşınızın kendi birasını bitirdikten sonra yanlışlıkla sizin biranızı içmeye başlamamasını sağlamak için ise bir de Stanley Go Everyday alırsanız tadından yenmez.

Çift duvarlı vakum yalıtımı

Bu termosun en iyi özelliklerinden birisi de çift duvarlı vakum yalıtımına sahip olması olabilir. Biranızı veya seçtiğiniz diğer soğuk içeceklerin 24 saate kadar soğuk olacağını garanti ediyoruz. Bu, buzdolabından daha fazla içecek almak için harika bir seçenek.

Eğer evinizin arka bahçesinde kamp macerası yapacak olsanız bile sürekli eve girip dolabı açmak zorunda kalmayacaksınız.

Çift duvarlı vakum yalıtımı ayrıca sıcak içecekleri de 18 saat boyunca sıcak tutma özelliğine sahip. Böylelikle sabahın erken saatlerinde yapacağınız yolculuklar için kahve ya da açık havada yıldızlara baktığınız anlarda sıcak çikolata ile doldurabilirsiniz.

Conta ve tutması kolay taşıma sapı

Görsellerden de göreceğiniz üzere, endüstriyel güçte klipsli conta mekanizması oldukça sağlamdır ve ürünü taşırken kesinlikle sızdırmaz. Tüm bunlarla birlikte çelik astarlı yalıtımlı kapak, biranızı daha uzun süre boyunca soğuk tutmaya yardımcı olur. Taşıma sapı da bira/su ile doluyken taşımak için güzel ve oldukça büyüktür.

Bulaşık makinesinde yıkanabilir

Evet, sürpriz! Growler, bulaşık makinesinde yıkanabilir bir üründür. Geniş bir ağzı vardır, bu da bulaşık makinesinin gerçekten iyi bir temizlik yapacağı anlamına geliyor. Growler'ı bulaşık makinesinde temizleyebilmek elbette zamandan tasarruf sağlar, ancak aynı zamanda manuel olarak temizlemek için gerçekten bir fırça satın almanıza gerek olmadığı anlamına da gelir.

Ömür boyu garantilidir

Stanley, ürünlerini büyük bir güvenle üretiyor ve bunu da söylüyor. Evet, Stanley ürünleri ömür boyu garantilidir.

İndirim kodu yok mu indirim kodu?

Stanley Growler'ı Termos Dünyası'ndan indirim kodu ile satın almak isteyenler aşağıdaki kodu kullanarak ödeme sayfasında %5 indirimden faydalanabilir.

İndirim kodu: growler2022

Artıları

Çok sağlam ve dayanıklı yapı
Arkadaşlarınızla bira içmek için uygun
Soğuk içecekleri 24 saat soğuk, sıcak içecekleri 18 saat sıcak tutar
Fiyatı uygun

Eksileri

Türkiye'de şu anlık fazla renk seçeneği bulunmuyor

Sık sorulan sorular

Stanley Growler'da ne tür paslanmaz çelik kullanılır?

Tüm Stanley ürünleri Prop 65 ve FDA gerekliliklerine uygundur. Ayrıca, tüm temas yüzeylerinin güvenli ve BPA içermediğini garanti ediyor. Kullandıkları çelik, gıda sınıfı paslanmaz çelik olarak da bilinen 18/8 veya 304 kalitelidir. Tüm Stanley ürünleri gibi, paslanmaz çelik ürünler de halka sunulmadan önce sıkı sağlık ve güvenlik testlerinden geçmiştir.

Stanley Growler'ı dondurucuya koyabilir miyim?

Herhangi bir Stanley ürününü dondurucuya koymanız önerilmez. Sıvılar dondukça genişler ve termosunuz belki de orijinalliğini kaybeder. Bu genişleme, ürününüzün işlevselliğini, termallerini ve contalarını etkileyecek şekilde hasar görmesine neden olabilir.

Stanley ürünleri nerede üretilir?

Stanley'in merkezi Seattle, WA'dadır, ancak müşterilerine hizmet verebilmek ve desteklemek için dünyanın her yerinde ofisleri mevcuttur.

İlgili İçerikler

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi - Termos Dünyası
Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi

Stanley'nin The Adventure To-Go serisi, taşınabilir termos çözümlerinde geçmişten bu güne benzersiz bir kombinasyon sunuyor. Bu yazıda özellikle incelenen The Adventure...

Contigo'nun yenilenen stoklarından sizin için seçtiklerimiz - Termos Dünyası
Contigo'nun yenilenen stoklarından sizin için seçtiklerimiz

Contigo'nun sevilen su ürünleriyle dolup taşan stoklarımız, şimdi sizlerle! Her biri özel tasarım ve benzersiz özelliklere sahip olan Contigo ürünleri...

Sepetim

Sepetinde ürün yok