Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri

Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri

Kurumsal hediye olarak tercih edilebilecek en iyi termos modelleri 

Firmaların kurumsal hediyeler için en çok tercih ettikleri ürünlerin başında termos gelmektedir. Ekip arkadaşlarınız için seçeceğiniz termos modelleri için kararsızlık yaşıyorsanız bu yazı sizin için! Kurumsal termos alımlarında en çok hangi termos modelleri tercih ediliyor? Ofis ortamında kullanılabilecek kaliteli ve kullanışlı termos modelleri nelerdir? Bu ve benzer sorularınıza yanıt vermeye çalışacağız. 

Termos Dünyası olarak 4 yıllık tecrübemiz sonunda kurumsal satın almalarda en çok tercih edilen modeller hakkında bir yazı paylaşmak istedik. Bazı kurumsal satın alma taleplerinde müşterilerimiz kararsız kalabiliyor. Bu yazıyı bilgilendirme ve yönlendirme amacıyla paylaşmak istedik. Sizleri çok yormadan kısa başlıklar altında en çok tercih edilen termos modellerini ve bu modellerin öne çıkan ayırt edici özelliklerini anlatmaya çalışacağız. 

Öncelikle kurumsal hediye olarak tercih edilen termos modellerin çalışanların günlük kullanımına uygun, ofiste ya da bina dışı çalışmaya uygun kolay taşınabilir, pratik ve gün boyu verim sağlayan modeller olması gerekiyor. Bu kapsamda genellikle 0.5 L ya da 0.47 L kapasiteli termos modelleri tercih edilmektedir. Aşağıda kurumsal hediyelerde tercih edilen termos marka ve modellerini kısaca tanıtacağız. 

Stanley Trigger Action Travel Mug 

Stanley markasının klasikleşmiş modeli olan Trigger Action modeli Neverleak ile kardeş model olsa da kapak tasarımı sayesinde daha fazla tercih edilmektedir. Bu model 0.35 L ve 0.47 L olmak üzere iki farklı kapasiteye sahiptir. Yeşil, lacivert, beyaz, siyah ve bordo standart renkleri kurumsal satın almalarda daha çok tercih edilir. Diğer renk seçenekleri temin edilebilen adet sayısı sınırlı olduğu için tercih edilememektedir. İçecekleri 7 saate kadar sıcak ve 10 saate kadar soğuk tutabilmesi kullanıcının günboyu verim almasına olanak sağlar. Sızdırmaz kapak tasarımına sahip Trigger Action modeli benzersiz kapak tasarımı ile de tek elle kolay bir kullanım sunar. 

Stanley Go Quick Flip Serisi 

Stanley su şişesi kategorisinde olan Go Quick serisi paslanmaz çelik çift duvarlı gövdeden üretilmiştir. Soğuk içecekleri daha uzun süre koruduğu için su şişesi kategorisinde ancak sıcak içecekler için de 8 saate kadar verim alabilirsiniz. Bu bağlamda diğer ucuz su şişeleri ve mataralar ile karıştırılmaması gerekir. Diğer Stanley modellerinde yer almayan canlı renk seçenekleri ile de yaz mevsimi için özel bir seçenek olarak öne çıkıyor. Buz desteği ile 40 saate kadar içeceklerinizin ısısını koruyabilmektedir. Stanley Go Quick Flip serisi mavi, lagün, koyu mavi, safran, füme ve citron renk seçenekleri bulunmaktadır. 

Stanley The Aerolight Transit Mug 

Stanley The Aeorlight modeli Türkiye’ye henüz Mart 2024 itibari ile giriş yapmış olsa da bulunduğu kategori itibari ile Stanley Trigger Action ve Stanley Neverleak serilerine alternatiftir. Dolayısıyla bu modeli de bu yazımıza almak istedik. Kendine özgü royal blue, mercan ve metalik renkleriyle piyasaya sunulan aerolight serisi yine diğer modellerde olduğu gibi 0.35 L ve 0.47 L olmak üzere iki farklı kapasiteye sahiptir. Trigger Action 0.47 L 370 gr iken Aerolight modeli 240 gr ağırlığa sahiptir. Bu sebeple Thermos JNL Ultralight modeli gibi hafifliği ile öne çıkmaktadır. Kapak tasarımı olarak da Thermos modele benzer ancak fiyat konusunda aynı şeyi söyleyemiyoruz. Fiyat performans açısından Thermos Ultralgiht JNL modeli bir adım öne çıkıyor. 

Thermos JNL Ultralight 

Thermos Ultralight serisi en çok tercih edilen iki modelden biri olarak öne çıkıyor. Bu model 0.5 L ve 0.35 L olmak üzere iki farklı kapasiteye sahip olmakla birlikte 0.5 L kapasiteli JNL 500 modeli kurumsal satın alımlarda en çok tercih edilen modeldir. Muadil ürünü olan Stanley Trigger Action modele göre kapasitesi biraz daha fazla olmasının yanında çok daha hafif olması en büyük avantajıdır. Şık tasarımı ve kullanımı kolay sızdırmaz kapağı sayesinde günlük kullanım için oldukça uygundur. Ayrıca, 10 saat sıcak ve 24 saat soğuk tutma özelliği gün boyu verim alınmasını sağlar. Siyah, lacivert, beyaz, füme ve lavanta renklerde Termos Dünyası websitesinde satışa sunulmaktadır. Tam bir fiyat/performans ürünü ola bu model ile Stanley kalitesini çok daha uygun fiyata deneyimleyebilirsiniz. 

Contigo Byron Pro Snapseal 

Gerçek bir fiyat performans ürünü ile devam etmek isterseniz Contigo Byron Pro modeli tam size göre. Kurumsal satın alımlara özel ekstra iskonto oranlarından da faydalanabilirsiniz. Contigo Byron Pro modeli 6 saat sıcak ve 12 saat soğuk tutma süreleri ile Stanley ve Thermos modellerle yarışmaktadır. Termoslarda 304 paslanmaz çelik malzeme kullanılmaktadır. Tek el ile kolay açılabilir kilit kapağı tüm Termos Dünyası ürünlerinde olduğu gibi sızdırmaz kapağa sahiptir. Bu termosun dezavantajı ise ürünün iki yüzünde Contigo yazısının olmasıdır. Bu özellik, firma logosu bastırmak isteyen firmalar için olumsuzluk yaratabiliyor. 

Contigo Luxe Autoseal 

Contigo Luxe Autoseal modeli Stanley Trigger Action modelinin muadili olarak tanımlanabilir. Bunun sebebi aynı Stanley modelinde olduğu gibi tetik düğmesine sahip olmasıdır. Kilit tuşuna basmadığınız sürece su akışı olmaz, bu sebeple özellikle araç kullanılırken tercih edilmektedir. Fiyat olarak da kalitesini yansıtıyor ancak kurumsal satın almalarda özel iskonto oranlarından faydalanabilirsiniz. Siyah ve metalik renkler ve şık tasarımı ile takım elbiseli çalışanların birinci tercihidir. Diğer Contigo modelinde olduğu gibi ürünün iki yüzünde de Contigo logosu bulunuyor. Bu sebeple, firma logonuzu bastırmak isterseniz bunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz. 

Fellow Carter Mug 

Fellow Carter Mug modelini en sona bırakmak istedik çünkü diğer tüm modeller farklı ve özgün. Tasarımı, kullanılan malzeme, renkleri ve kalitesi ile Business Class bir termos modelinden bahsediyoruz. Nitelikli Kahve Birliği SCA tarafından 2021 tasarım ödülüne layık görülen Carter Mug, kahve severler için özel olarak ürütelimiştir. Dış yüzeyi paslanmaz çelikten üretilirken, sıvı ile temas eden iç yüzeyi seramik kaplamadır. Bu sebeple içeceğin tadını ve kokusunu korur. Dolayısıyla nitelikli kahve tüketicisinin özel olarak tercih ettiği bir modeldir. İçerisinde bulunan aparat sıçramayı engeller ve tek delikten sıvı akışı sağlar. Carter Mug 16oz ve 12oz olmak üzere iki farklı boyut ile satışa sunulmaktadır. Kırmızı, siyah, lila, mint, sarı, gri de olmak üzere 8 farklı renk seçeneğine sahip Carter Mug canlı renkleri ile de öne çıkmaktadır. 

Termos Dünyası üzerinden kurumsal satın alma taleplerinizi  kurumsal@termosdunyasi.com.tr adresine iletebilirsiniz. Talep ettiğiniz termos için adet, renk ve kapasiteyi belirtirseniz ihtayıcınıza en uygun termos modellerini seçmeniz konusunda size yardımcı olabiliriz. Yazımızda belirttiğimiz modeller stok durumuna göre önerilir. Eğer 500 adetten fazla talebiniz bulunuyorsa size özel üretim de sağlanabilmektedir. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İlgili İçerikler

Stanley The Artisan Serisi İnceleme
Stanley The Artisan Serisi İnceleme

Stanley The Artisan Serisi Ürün İncelemeleri Stanley yeni The Artisan serisi retro çizgileri ile adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor. Stanley Milestones...

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Sepetim

Sepetinde ürün yok