Skip to content

⭐ Aynı Gün Kargo⭐ ⭐ İkinci Ürüne 50₺ İndirim ⭐

Kamp düşkünleri için en iyi yemek termos modelleri - Termos Dünyası

Kamp düşkünleri için en iyi yemek termos modelleri

Kamp yapmak son yıllarda oldukça popüler aktiviteler arasına girdi. Önceleri maceracı ruhlu kişilerin yapmayı tercih ettiği çılgın bir fikir olan kamp zamanla pek çok kişinin deneyimlediği bir etkinlik haline geldi. Bireysel kampçılara ek olarak farklı insanların da bu deneyimi yaşaması için kamp kulüpleri kuruldu ve toplu kamp etkinlikleri başladı. Küresel çapta yaşanan pandemi sonrasında ise kampa yönelim ciddi oranda arttı. Hem doğada vakit geçirmek hem de kalabalıktan uzaklaşmak isteyen herkesin tercih ettiği bir aktivite haline geldi. Arkadaşlarla yapılan eğlenceli kamplar kadar ailece yapılan kamplar da yaygınlaştı.

Biz de bu kadar popüler olan bu etkinlik ve kamp düşkünleri için en iyi yemek termos modelleri hakkında bir yazı kaleme almayı istedik. Çünkü doğa içerisinde geçirilecek bir iki gün için en önemli konulardan bir tanesi beslenme ihtiyacının nasıl karşılanacağı. Şehir merkezlerinden uzak kalacağınız ve teknik ekipmanlarınızın kısıtlı olacağı bu doğal ortamda yiyeceklerin önceden hazırlanması ve uygun şekilde muhafaza edilmesi önemli. Zira keyif yapmak için gideceğiniz bir kamp tatilini aç kaldığınız için yarıda kesmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak endişeye kapılmanıza gerek yok. Kamp yemekleri ve muhafaza edilmeleri konusunda rehber olacak bu yazıyı okuduktan sonra siz de kendinize uygun yemek termoslarından birisini seçerek konuyu rahatlıkla halledebilirsiniz.

Kamp konusunda tecrübeli olup da hangi termosu kullanacağına karar veremeyen arkadaşlar da bu yazıya bir göz attıktan sonra uygun termosu kafalarında belirleyebilecekler.

Bu yazı ile kamp deneyiminizi kolaylaştırabileceğimizi ve midelerinizin bayram etmesine yardımcı olacağımızı umuyoruz. Unutmayalım beslenmek yalnızca vücudun enerji ihtiyacını karşılamak için yapılan bir eylem değil. Yemek yemek pek çok kişi için hayatın en büyük keyiflerin bir tanesi ve bu keyiften kendinizi kamplarda da eksik bırakmamalısınız.

Yemek termosu modelleri arasından seçiminizi yapın

Ansızın gelen kamp yapma isteğine karşı koyamadınız. Rotalar oluşturuldu. Ekip tamamlandı. Sıra geldi hangi ekipmanları tercih edip götüreceğinize. En önemli ekipmanlardan birisi kesinlikle götüreceğiniz yemek termosunuz. Henüz bir yemek termosunuz yoksa hemen yemek termosu modellerine bir göz atmalısınız. Model olarak birkaç tanesini belirledikten sonra teknik detayları hakkında incelemeler yapın ve hangi ürünün ihtiyacınızı karşılayacağından emin olun.

Yemek termosu modelleri genellikle çok büyük hacimli ürünler olmadığından birkaç tane edinmenizde yarar var. Çünkü evden tek çeşit yerine birkaç çeşit yemek götürmek istediğinizde bir tane termos yeterli gelmeyebilir.

Kamplarda genelde ızgara ve mangal keyfi yapılsa da evden götürülecek ek gıdalar keyfinizi arttıracak ve kamp sofranızı şenlendirecek. Üstelik ailecek kamp yapanlardansanız ve ailenizin minik üyeleri varsa kesinlikle yemek termos modellerinden seçim yapmalısınız. Her şeyi yemeye açık olmayan minikler için evde hazırlanmış garanti yemeklerin götürülmesi şart olacak.

Stanley yemek termosları konusunda son derece başarılı ve kendini kanıtlamış markaların başında geliyor. Pek çok tecrübeli kampçının da tercihi yine Stanley oluyor.

Yemek termos modelleri arasında Stanley’in 0.40 L ‘den başlayıp 0,94 L ‘ye kadar çıkan termos modelleri bulunuyor. Bu modellerden bazıları vakumlu bazıları ise klasik model olarak geçiyor. Yazımızın devamında Stanley yemek termos modelleri hakkında tek tek detaylı bilgilere yer vereceğiz.

Yazıyı okuduktan sonra Stanley’in yemek termos modelleri hakkında teknik bilgilere sahip olacaksınız ve ondan sonra istediğiniz modeli veya modelleri tercih etmek tamamen sizin elinizde olacak. Stanley markasının tüm ürünlerine verdiği garanti sayesinde herhangi bir şüphe duymayacaksınız. Termos sektörünün en eski ve köklü markası olan Stanley kahve termoslarının yanında yemek termoslarında da yine kullanıcılarının beklentilerini karşılıyor. Ürünler çift yalıtım teknolojisi sayesinde uzun saatler boyunca yiyeceklerinizi sıcak veya soğuk tutabiliyor. Üstelik tazeliğinden de bir şey kaybettirmiyor ve tadını aynen koruyor. Stanley yemek termos modelleri beklentiyi kesinlikle ve fazlasıyla karşılıyor.

Kamp yaparken taze ve sıcak yemeğin tadını çıkarın

Kamp bir keyif işidir. O halde niçin kamp yaparken sevdiğimiz lezzetlerden mahrum kalalım? Stanley kamp düşkünlerine bu keyfin sıcak ve taze yiyeceklerle taçlandırılması için yemek termosu modelleri ile harika bir fırsat sunuyor. Yola çıkmadan önce evde hazırlayacağınız sevdiğiniz yemekler kamp boyu yanınızda olacaktır. Yemek termos modellerinin sahip olduğu teknoloji sayesinde yemekler sıcaklığını koruyacak üstelik tazeliğinden bir şey kaybetmeyecek. Stanley yemek termos modellerini denedikten sonra kesinlikle vazgeçilmez kamp ekipmanlarınızdan birisi olacak. Pek çok boyutta üretilen bu termoslar aile boyu yemek ihtiyacınızı karşılamaya yetecek.

Nerede ve hangi aylarda kamp yapacağınıza göre önceden bir yemek listesi belirleyebilirsiniz. Dondurulmuş gıdalar sayesinde her mevsim her şeyi yiyebiliyoruz ancak en sağlıklısı her sebzeyi ve meyveyi kendi mevsiminde yemektir. Yemek termoslarında evde dilimleyerek yanınızda götüreceğiniz meyveleri de tutabilirsiniz. Hava ile teması olmayacağı için meyveler bozulmayacak ve kararmayacaktır.

Yemek termosu seçerken nelere dikkat edilmelidir  

Yemek termosları birbirinin aynısı gibi gözükse de aralarında farklılıklar vardır. Bu farklılıklar gerek termosun modeli gerek hacmi gibi özelliklerde ayrılır. Siz de kendinize uygun termos seçimi yaparken birkaç detayı göz önünde bulundurabilirsiniz.

Termosun kullanım amacını belirleyin. İçerisinde hangi yemekleri muhafaza edeceksiniz ve nereye giderken termosu kullanacaksınız bundan emin olun. Çünkü yemek termosları yalnızca kamp için kullanılmamakta aynı zamanda günübirlik başka ihtiyaçlar için kullanılmaktadır. Termosun içerisinde bir yetişkin için mi yoksa bebek için mi yemek saklayacaksınız bu belirlemeyi yapın.

Kalacağınız zamana bağlı olarak termosların boyutları arasından iyi bir tercih yapın. Daha uzun vakitler için hacmi büyük yemek termosları tercih etmelisiniz.

Kahve veya yemek termoslarından beklenen en büyük özellik sıcak veya soğuk tutabilme kapasitesidir. Termos kullanımının amacı içecekleri veya yiyecekleri ısısını kaybetmeden daha uzun saatlerde muhafaza edebilmektir. Yemek termoslarını incelerken hepsinin sıcak/soğuk tutabilme saatlerini iyice araştırın.

Yemek termoslarında kullanılan malzeme listesi de oldukça önemlidir. Tercihiniz her zaman paslanmaz çelik kullanılan termoslar olmalıdır. Aynı zamanda vakum teknolojisi ile üretilen termoslar her zaman daha sağlıklı sonuç verir.

Bütün bu ipuçlarının dışında tercih edeceğiniz modelde renk ve tasarım özellikleri tercihine kalmış. En sevdiğiniz rengi veya tarzınıza uygun gelen renkleri birkaç farklı termos ile kombin edebilirsiniz. Aile boyu yemek termosu alacaksanız her birinin farklı renkte olması da hoş olacaktır. Bireysel kullanım gereken zamanlarda da termoslar arası değiş tokuş yapabilirsiniz. 😉

Şimdi gelelim bu kadar konuştuktan sonra Stanley yemek termoslarının özelliklerine.

Stanley 0,40 L Classic Legend Paslanmaz Çelik Yemek Termosu

Stanley 0,40 L Classic Legend Termosunun ilk olarak 3 farklı renk seçeneği mevcut. Mavi tutkunuysanız laciverti doğaya uyum sağlasın derseniz yeşili ve siyahın asaletinden vazgeçemiyorsanız siyahı seçebilirsiniz. Bu termos paslanmaz çelikten ve vakum teknolojisi ile üretilmiştir.

Geniş kapağı sayesinde kullanımı oldukça rahattır. Çift duvar yalıtım özelliği sayesinde yiyeceklerinizi 7 saat boyunca sıcak veya soğuk tutabiliyor. Bu termosu günlük kullanım için tercih edebilirsiniz. Kamp dışında açık hava yürüyüşleri gibi kısa süreli aktivitelerinizde yanınızda taşıyabilirsiniz. Sızdırma yapmayan kapakları sayesinde ise çantanızın içerisine güvenle yerleştirebilirsiniz.

Termosun kenarında bulunan kaşık tutucu kısmı ile kaşığınızı rahatlıkla oraya yerleştirebilirsiniz. Böylelikle kaşığım nerede, kaşığım kayboldu gibi endişelere kapılmayacaksınız. Termosa baktığınız her an kaşığınızı da aynı zamanda görebileceksiniz.

Stanley Classic Legend Paslanmaz Çelik Yemek Termosu da kullanıcılarına ömür boyu garanti veriyor. Herhangi bir sorun yaşamayacağınız bu harika termosu nesiller boyu kullanabilirsiniz. Zaman geçtikçe beslenme alışkanlıkları değişse de değişmeyen tek yardımcı Stanley yemek termos modelleri kalacaktır.

  • Hacim 0.40 L

  • Ağırlık 360 gr

  • Boyut 10.7 x 8.63 x 13.5,

 

Stanley Adventure Paslanmaz Çelik Yemek Termosu 0.53 L

Stanley kullanıcılarının en çok tercih ettiği ve 10 üzerinden 10 puan verdikleri termos işte karşınızda. Bu termos görece büyük hacmi sayesinde daha fazla yemek taşıma kapasitesine sahip. Üstelik yalnızca kaşık kullanımı için değil aynı zamanda çatal kullanımına da uygun bir yapıya sahip. Bu yemek termosunun içerisinde dilediğiniz tüm yiyecekleri saklayabilirsiniz.

Stanley Adventure kullanıcı yorumlarına da bakılırsa adeta kategorinin yıldızı olarak önümüze çıkıyor. Çift duvarlı vakum yalıtımı sayesinde yiyeceklerinizi tam 12 saat boyunca sıcak veya soğuk tutabiliyor. 12 saat ısı kaybı olmadan muhafaza yeteneği yemek termosları kategorisi için gerçekten güzel bir başarı. Stanley Adventure bunu kesinlikle sağlıyor.

Stanley Adventure da paslanmaz çelik kullanılarak üretilmiştir. Kapağındaki genişlik kolay kullanım ve temizlik imkânı sağlıyor. Ayrıca yalıtımlı kapağı da aynı zamanda bardak olarak kullanılabiliyor.

Stanley Adventure paslanmaz çelik rengiyle de klasikten uzaklaşmıyor. Sade tasarımı ilginin tamamen ürünün performansına kaymasına imkân sağlıyor. Bu ürün bebeği için her yere çorba taşımak isteyen annelerin de en büyük yardımcısı oluyor.

  • Hacim 0.53 L

  • Ağırlık 520 gr

  • Boyut 11.4 x 9.4 x 17.5

Stanley 0.70 L Classic Food Jar Yemek Termosu

Bu ürün yemek termoslarının başarısını zirveye taşımaya aday ürünlerden bir tanesi. Çünkü sıcak yiyecekleri tam 15, soğuk yiyecekleri ise 18 saat boyunca koruyabiliyor. Çift duvar yalıtım sisteminin sınırlarını adeta zorluyor. Fiyat performans açısından değerlendireceksek kesinlikle hakkını veriyor.

0.70 L hacmi günlük kullanım için bekleneni fazlasıyla karşılamaya yetiyor. Spordan önce veya sonra ihtiyacınız olan protein deposu yiyecekleri ısı kaybı olmadan tutabiliyor. Uzun saatler koruma özelliği sayesinde ise ansızın gelişen programsız seyahatlerde de yardımınıza koşuyor.

Paslanmaz çelik yapısı ve geniş ağız kısmı olarak diğer termoslardan bir eksiği bulunmuyor. Sızdırmaz kapak özelliği ile çanta içerisinde güvenle saklanmasını kolaylaştırıyor. Acaba yemeğim döküldü mü endişesinden sizi sonsuza kadar uzaklaştırıyor. Stanley markasının tüm ürünlerinde olan ömür boyu garanti yine bu termosta da bulunuyor.

Lacivert, siyah ve yeşil renkleriyle sizlere seçeneklerini sunuyor. Ergonomik yapıda ve tek el kullanımına uygun yapısı sayesinde kolayca taşınabiliyor. Kısacası Stanley’in diğer tüm yemek termosları gibi beklentilerinizin tümünü karşılıyor ve sizi asla yarı yolda bırakmıyor.

  • Hacim 0.70 L

  • Ağırlık 616 gr

  • Boyut 10.1 x 10.1 x 22.1

Stanley 0.70 L Vacuum Food Jar Klasik Yemek Termosu 

Stanley yemek termosları bu seride ise yeşil ve beyaz renkleriyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Hem sıcak hem de soğuk yiyecekleri tam 15 saat boyunca muhafaza edebiliyor. Klasik görüntüsü ve tasarımıyla klasikten uzaklaşmak istemeyenlere hitap ediyor. 0.70 L hacmi sayesinde ise özellikle kamplarda epey iş görüyor.

Tasarımın sadeliği termosu taşıma konusunda da kampçıları hiç yormuyor. Çantanın her bir köşesinde güvenle saklanabiliyor. Sızdırmaz kapak tasarımı ile gönüller zaten çok rahat. Herhangi bir şekilde dökülme, akma veya sızma yapmıyor. İçerisinde rahatlıkla çorba gibi sıvıları da taşıyabilirsiniz.

Çift duvar yalıtımı sayesinde istediğiniz her türlü yemeği muhafaza ediyor.  Özellikle tek gece planladığınız kamplar için hem tasarımı hem hacmiyle beklentileri karşılıyor.

Fiyat performans kıyaslaması yapınca ürün hakkını sonuna kadar veriyor. Bir kere Stanley markasına alışan her kampçı bir daha vazgeçemiyor.

Stanley diğer tüm ürünlerinde olduğu gibi bu seride de ömür boyu garanti veriyor. Ancak klasik görüntüden sıkıldığınız takdirde de sizi yeni tasarımlı modelleriyle karşılıyor.

  • Hacim 0.70 L

  • Ağırlık 600 gr

  • Boyut 10.1 x 10.1 x 22.3

Stanley 0.94 L Classic Legendary Yemek Termosu

Stanley classic legendary 0.94 L yemek termosu seriyi adeta yıldızlara kadar çıkarıyor. Yemek termoslarının ortalama ısı kaybı yapmama seviyesinin çok üzerine çıkıyor. Sıcak yemekler için 20 saat soğuk yemekler için tam 24 saat koruma sağlıyor. Neredeyse 1 gün 1 gece boyunca yiyecekleriniz sıcacık ve tazecik olarak kenarda sizleri bekliyor. Çift duvar yalıtım sistemi sayesinde süreyi çok fazla uzatabiliyor.

Lacivert, yeşil ve siyah seçeneklerden oluşan bu seri yemek termosları içerisinde en geniş hacme sahip. Uzun süreli veya kalabalık kamplarınız için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Fiyat performans kıyaslaması yaptığınızda kesinlikle üründen pişman olmayacaksınız. Beklenenin çok üzerinde performans gösteren bu seri ise Stanley kampçıların gönüllerini bir kez daha kazanıyor.

Kamp veya başka herhangi bir etkinliğinizde tercih edebileceğiniz bir ürün olarak karşınıza çıkıyor.

Stanleyin bu serisi de paslanmaz çelikten üretilmiştir. Yine geniş kapağı sayesinde kullanımı ve temizliği oldukça rahattır.

Hacmi büyüdüğü için de taşıma zorluğu olmaması açısından kenardan bir kulp ile desteklenmiştir.

  • Hacim 0.94 L

  • Ağırlık 730 gr

  • Boyut 120 x 101 x 264 

İlgili İçerikler

Sınıf ortamında ön plana çıkan öğretmen
Öğretmenler İçin Pratik Kullanımlı Termos Modelleri
Öğretmenler için pratik termos modelleriyle sıcak içecek ve yemeklerinizi gün boyu taze tutun. Stanley, Thermos ve Fellow ürünleriyle enerjinizi koruyun!
0.35L Stanley Termos Modelleri Arasında Seçim Yapma Rehberi
0.35L Stanley Termos Modelleri Arasında Seçim Yapma Rehberi
Stanley'in 0.35L termos modelleri arasında seçim yaparken ihtiyaçlarınıza en uygun ürünü bulun. Rehberimizle her modelin özelliklerini keşfedin ve en doğru kararı verin.
Renk renk seçenekleriyle Stanley Quencher serisi
Stanley Quencher Serisiyle Tanışın: Ayrıntılı Ürün İncelemesi
Stanley Quencher 1.18 L termos bardak neden bu kadar popüler oldu? Üstün ısı yalıtımı ve yenilikçi tasarımıyla beklentileri gerçekten karşılıyor mu? Detaylı incelememizi okuyun.
Termos Dünyası'nda Öne Çıkan Ürünlerden renk renk Stanley IceFlow serisi
Termos Dünyası'nda Öne Çıkan Ürünler
Termos Dünyası'nın öne çıkan termoslarıyla tanışın! Konfor ve estetik sunan modellerimizle içeceklerinizi ideal sıcaklıkta tutun.
Sepetim

Sepetinde ürün yok