Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Stanley The Artisan Serisi İnceleme

Stanley The Artisan Serisi İnceleme

Stanley The Artisan Serisi Ürün İncelemeleri

Stanley yeni The Artisan serisi retro çizgileri ile adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor. Stanley Milestones serisinde olduğu gibi The Artisan serisinde de 4D Thermology teknolojisini kullanmış ve bu şekilde daha üstün yalıtıma sahip termoslar ortaya çıkıyor. Bunun sonucunda içeceklerin ve yiyeceklerin ısısını çok daha uzun süreler muhafaza ediyor. Geri dönüştürülmüş çelikten üretilen sağlam, şık ve kullanışlı The Artisan serisi adeta Stanley’nin yıllara meydan okuyan kalitesinin vücut bulmuş hali gibi. Bu yazımızda The Artisan yemek termosu ve The Artisan Thermal Bottle modellerini inceleyeceğiz.


Geri dönüştürülmüş malzeme ile çevre dostu bir ürün: The Artisan termos serisi!


Stanley The Artisan serisinin geri dönüştürülmüş çelikten üretildiğini biliyor muydunuz? Gerçek bir çevre dostu termos! The Artisan modellerinde olağanüstü dayanıklılık oluşturan 0.8 mm 18/8 paslanmaz çelikten çift duvar bulunmaktadır. Geri dönüşüm malzemeden böylesine dayanıklı bir termos ortaya çıkarmayı herhalde sadece Stanley başarabilirdi. Aynı zamanda eşdeğer kapasitedeki diğer Stanley yemek termoslarına göre ısı koruma süresi de daha fazladır.


Yıllara meydan okuyan tasarım; The Artisan Retro Serisi!


The Artisan serisi 0.5 L kapasiteli yemek termosu, 1 L kapasiteli vakumlu termos şişe ve 1.4 L kapasiteli saplı model olmak üzere toplam üç farklı modelden oluşmaktadır. Koleksiyonun tasarımı 110 yıl önce William Stanley Jr. tarafından tasarlanan ilk Stanley termos modellerinden esinlenilerek tasarlanmıştır. Benzer çizgileri Milestone koleksiyonunda görmek de mümkündür. The Artisan modelleri klasikleşen Stanley yeşili Hammertone Green ve siyah olmak üzere iki farklı renk ile satışa çıkmıştır. Tasarımı sizi geçmişe götürse de şık ve sade tasarımı sayesinde Artisan modelleri günlük yaşamınızın da en dikkat çekici parçalarından biri olacaktır. Aynı zamanda Stanley koleksiyonerlerinin de en favori parçalarından biri olacağına hiç şüphe yok.


En uzun süre ısı koruyan Stanley modeli


The Artisan serisinde yer alan termos modeller Stanley’nin diğer muadil modellerine göre ısıyı çok daha uzun süre korur. Örneğin Stanley Adventure To-go 1 L modeli 25 saat, Stanley Classic Legendary 1 L modeli 26 saat ve Stanley Adventure 1 L modeli 24 saat sıcak tutarken The Artisan 1 L termos modeli tam 35 saate kadar içecekleri sıcak tutabiliyor. Bu önemli gelişmenin arkasında Stanley’nin yeni 4D teknolojisi bulunmktadır. Üstelik bunu geri dönüştürülmüş çelikten yapmaktadır. Dİğer yandan, 0.8 mm kalın çelik duvarları ile diğer modellere göre çok daha hafiftir.


Stanley The Artisan 1.4 L Termos 


The Artisan serisinin en büyüğü 1.4 L modeli aynı Legendary modellerde olduğu gibi bir tutma sapına sahiptir. Bu şekilde sürahi olarak kolaylıkla kullanılabilmektedir.  Legendary serisinden sonra 1.4 L kapasiteye sahip ikinci Stanley modeli olarak öne çıkmaktadır. Isıyı koruma süresi olarak ise Legendary modelden 6 saat kadar öndedir. Fiyat olarak daha pahalı olsa da hem performans açısından hem de tasarım açısından ödediğiniz paraya değecek kalitede bir termos olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bulunduğunuz ortamın her zaman en havalı termos parçası sizin terosunuz olacaktır.




Stanley The Artisan 1 L Termos 

Stanley Legendary ve Stanley Adventure serisinden sonra Stanley’nin 1 L kapasiteli üçüncü termosu The Artisan serisi ile karşımıza çıkıyor. Siyah ve yeşil olmak üzere iki farklı renkte satışa çıkan The Artisan diğer koleksiyonlardaki kadar renk çeşitliliğine sahip değil belki, ancak şık tasarımı ile bu eksikliğini hiç hissettirmiyor. Ayrıca muadillerine göre ısıyı çok daha uzun süre koruyabiliyor. Tasarım olarak sapsız olması Adventure modeli anımsatsa da daha hafif ancak daha dayanıklıdır. Bunun altında yatan sebep yukarıda bahsettiğimiz üzere yeni 4D teknolojisidir. Bu termos size yürüyüşlerde kısa seyahatlerde ve kampta sıkı bir yol arkadaşı olacaktır. Sızdırmaz kapağı sayesinde çantanızda güvenle taşıyabilirsiniz.



Stanley The Artisan 0.5 L Yemek Termosu 


Görüp görebileceğiniz en havalı yemek termosu, The Artisan koleksiyonunun 0.5 L kapasiteli olağanüstü dayanıklı yemek termosu 13 saat sıcaklığı koruma özelliği sayesinde yemeğinizin tazeliğini uzun süreler korur ve bu sayede günün dilediğiniz saatini yemek saati olarak belirleyebilirsiniz. Yemek saatinizi kendinizi kısıtlamadan belirlerken bu şık termos evde hazırladığınız o lezzetli yemeklerinizin kalitesine de çok yakışacak. Ancak şimdiden uyarmak isteriz ki okulda ya da ofiste tüm dikkatler sizin üzerinizde olacaktır.



Stanley The Artisan Thermal Bottle 1.4 L 

  • 41 saat sıcak, 43 saat soğuk, 6 gün buz takviyesi ile soğutma
  • Ağırlık: 1140g
  • Boyutlar: 333 mm yükseklik x 113 mm genişlik x 146 mm uzunluk


Stanley The Artisan Thermal Bottle 1 L 

  • 35 saat sıcak, 37 saat soğuk, 5 gün buz takviyesi ile soğutma
  • Ağırlık: 1140g
  • Boyutlar: 333 mm yükseklik x 113 mm genişlik x 146 mm uzunluk


Stanley The Artisan Yemek Termosu 0.5  L  

  • 13 saat sıcak, 15 saat soğuk
  • Ağırlık: 1140g
  • Boyutlar: 333 mm yükseklik x 113 mm genişlik x 146 mm uzunluk


The Artisan Serisi Öne Çıkan Özellikler

  • Geri Dönüştürülmüş Paslanmaz Çelik
  • Üstün yalıtım için 4D Thermology™ teknolojisi
  • Olağanüstü dayanıklılık için 0,8 mm 18/8 paslanmaz çelik
  • Çift duvarlı çelik duvar
  • Mantar kakma detayları ve mantar üst kısmı çelik astarlı tıpa
  • Plastik parça yok, doğal olarak BPA içermez
  • Sızdırmaz 
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir


İlgili İçerikler

Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri
Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri

Kurumsal hediye olarak tercih edilebilecek en iyi termos modelleri  Firmaların kurumsal hediyeler için en çok tercih ettikleri ürünlerin başında termos...

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Sepetim

Sepetinde ürün yok