Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Yeni Stanley GO Iceflow serisi ile hidrasyonunuza seviye atlattırın - Termos Dünyası

Yeni Stanley GO Iceflow serisi ile hidrasyonunuza seviye atlattırın

Yaz esintilerini hissettiren, yine her zaman olduğu gibi paslanmaz çelikten yapılan Stanley GO Iceflow serisi artık raflarda. Stanley termos markası bu defa alışık olduğumuz bordo, siyah ve beyaz renklerin dışına çıkarak pek tatlı renkler eklemiş.

Bu blog yazısına özel indirim kodu: EN2021

Bu blog yazısını okuyorsan şanslısın çünkü bu yazıya özel termos indirimi mevcut! (Kısa süreliğine geçerlidir)

EN2021 kodunu kullanarak 20 TL indirimle termos sahibi olabilirsin. Aşağıdaki butona tıklayarak istediğin termosu seç, sepetine ekle ve ödeme sayfasında kodu kullan!

Termosları İncele

Gündelik yaşam için üretilen Stanley GO Iceflow serisi; spor aktivitelerinize, yürüyüşlere, kamplara ve plaj keyiflerinize eşlik edecek. Planınız her ne olursa olsun, bu birbirinden güzel termoslar size her yerde eşlik etmeye hazır. Birbirinden güzel olan bu ürünleri buraya tıklayarak inceleyebilir ve sepetinize ekleyebilirsiniz.

Şu renklerin güzelliğine bak!

Hareket halindeyken, direksiyon başındayken veya koşuya çıktığın zaman artık soğuk suyunu güvenle koyabileceğiniz harika bir yol arkadaşın var. Stanely GO Ice Flow su şişesi, 650 ml hazneye sahip. Soğuk suya ihtiyaç duyduğun her an yanında bu termos, sızdırmaz pipet mekanizması sayesinde, hareket halindeyken bile size kolay bir şekilde yudumlama imkânı sağlıyor. Elbette sızdırmıyor, söylememize gerek var mı?

Birbirinden farklı renklerde üretilen bu termoslar, çift vakumlu yalıtım teknolojine sahip. Bu sayede soğuk içeceklerinizin sıcaklığını 12 saate kadar koruyabiliyor. Aynı zamanda buz takviyesi yaparsanız 48 saate kadar çıkarmanız mümkün. Eğer spor sonrasında buz gibi bir su içmek istiyorsan (aman hasta olma) veya kampa çıktığında soğuk suyu yanından eksik etmek istemiyorsan bu termos tam sana göre!

GO Ice Flow su şişesi hem taşıması kolay hem de temizlenmesi bir o kadar basit. Elinle temizleyebileceğin gibi bulaşık makinesinin üst rafında da gönül rahatlığıyla temizleyebilirsiniz. Kolay sökülebilir olduğundan dolayı, dış mekan kullanımlarında da çok rahat bir şekilde ellerinle temizleyebilirsin.

Özelliklerine göz atalım

Şehir içi ve açık hava maceralarında sana eşlik edecek Stanley termos markasının yeni GO Ice Flow serisi; piknik ve günlük iş rutinlerinde dahi seni üzmez.

380 gr ağırlığında olan bu termos 18/8 paslanmaz çelikten yapılmıştır. 650 ml kapasiteye sahip olmakla birlikte çift cidarlı vakum yalıtımı bulunuyor. BPA içermeyen bu harika termoz çevre dostu tavrıyla da kalbimizde yine taht kuruyor elbette. Kullanışlı taşıma kolu bulunan termosumuz aynı zamanda ter geçirmez dış yüzeye sahip. Unutmayan söyleyelim, her zaman olduğu gibi bu da diğerleri gibi ömür boyu garantili!

İlgili İçerikler

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi - Termos Dünyası
Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi

Stanley'nin The Adventure To-Go serisi, taşınabilir termos çözümlerinde geçmişten bu güne benzersiz bir kombinasyon sunuyor. Bu yazıda özellikle incelenen The Adventure...

Contigo'nun yenilenen stoklarından sizin için seçtiklerimiz - Termos Dünyası
Contigo'nun yenilenen stoklarından sizin için seçtiklerimiz

Contigo'nun sevilen su ürünleriyle dolup taşan stoklarımız, şimdi sizlerle! Her biri özel tasarım ve benzersiz özelliklere sahip olan Contigo ürünleri...

Sepetim

Sepetinde ürün yok