Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Termos çamaşır suyu ile temizlenir mi? Termos makinede yıkanır mı? - Termos Dünyası

Termos çamaşır suyu ile temizlenir mi? Termos makinede yıkanır mı?

Termoslar uzun süreli kullanımlar için tasarlanmış ürünlerdir. Günlük kullanıma uygun olarak hazırlanan termoslar, evde, ofiste ya da dış mekan kullanımlarımızda hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Taleplerimize ve tarzımıza uygun olarak sahip olduğumuz termoslar ile içeceklerimiz ve yiyeceklerimiz uzun süre ısısını koruyabiliyor. Bu yazımızda termos çamaşır suyu ile temizlenir mi? Termos makinede yıkanır mı? gibi sorularınızın cevabını bulacaksınız.

Bu blog yazısına özel indirim kodu: EN2021

Bu blog yazısını okuyorsan şanslısın çünkü bu yazıya özel termos indirimi mevcut! (Kısa süreliğine geçerlidir)

EN2021 kodunu kullanarak 20 TL indirimle termos sahibi olabilirsin. Aşağıdaki butona tıklayarak istediğin termosu seç, sepetine ekle ve ödeme sayfasında kodu kullan!

Termosları İncele

Uzun ömürlü olarak üretilen ve hayatımızın bir parçası haline gelmiş bu ürünler, her kullanımdan sonra temizlenmelidir. Temizliğin aksatıldığı durumlarda termos içi koku vb. ortaya çıkmakta olup, kullanıcılarını rahatsız eden sonuçlar doğurmaktadır. Bu tip sorunlar yaşamak için termosunuzu düzenli olarak temizlemeniz gerekmektedir.

İlginizi çekebilir: Stanley Termos nasıl temizlenir?

Termos çamaşır suyu ile temizlenir mi?

Hayatımız boyunca bedenimiz dahil olmak üzere sahip olduğumuz her şeyin uzun ömürlülüğünü korumak için uymamız gereken bazı kurallar vardır. Kendimize iyi bakmamız gerekiyor ki daha sağlıklı bir hayat sürelim. Arabamızın bakımlarını aksatmamamız gerekiyor ki bizi yarı yolda bırakmasın. Bulaşıkları tezgahın üzerinde çok biriktirmeyelim ki pislik içinde yaşamayalım… Bu liste uzar gider. Termoslarımız için de aynı mantık geçerlidir. Uzun süre boyunca performans kaybı olmadan kullanmak istediğimiz termosların temizliğini ihmal etmememiz gerekmektedir. Peki termos çamaşır suyu ile temizlenir mi?

Termoslar çok sağlam ürünler olsa da temizlik aşamasında asla çamaşır suyu kullanmamalısınız. Çamaşır suyu gibi sert kimyasallar, termosunuza ciddi manada zarar verebilir. Bu da ısı kaybı, sızdırma gibi problemlerin ortaya çıkmasını sağlar. Çamaşır suyu gibi sert kimyasallar termosunuzun boya kaplamasına, metal aksamına ve contalarına zarar vermektedir.

Diğer sorumuza geçelim. Termos bulaşık makinesinde yıkanır mı? Stanley uzun süredir sektörde bulunan, en bilindik termos markalarından biridir. Termoslarına ömür boyu garanti sunan Stanley termos, kullanıcı hatası durumlar dışında ömür boyu garanti hizmeti sağlamaktadır. Eğer termosunuzu çamaşır suyu ile temizler ve bu sebepten kaynaklı sorunlar yaşarsanız, garanti kapsamına girmeyeceğinizi unutmayın.

Termos üreticilerinin söylediğine göre termosların çoğu bulaşık makinesinde yıkanabilmektedir. Ürünü aldığınızda içinden çıkan kullanım talimatlarına göz atmayı unutmayın. Çıkan kullanım kılavuzunda ürünün nasıl kullanılacağı ve temizlenmesi gerektiği ile ilgili birçok bilgi yer almaktadır. Kılavuzda yazan parçaları makinede gönül rahatlığıyla yıkayabileceğiniz söyleniyor. Termosların geneline baktığımızda bu söylenenlerin büyük ağızlı termoslar için geçerli olduğunu görüyoruz. Eğer dar ağzı olan bir termosa sahipseniz elde yıkamanız gerekmektedir.

Kullanım kılavuzunda bulaşık makinesinde yıkanabilir ibaresi olan ürünleri, bulaşık makinesinin üst kısmında yıkamanız önerilmektedir. Ancak Termos Dünyası olarak kullanımı çok basit olan ve kısa süre içinde temizliği mümkün olan termosları elde yıkamanızı öneriyoruz. Her kullanımdan sonra düzenli olarak temizlik yaparsanız, bu maksimum bir dakikanızı alacaktır. Uzun ömürlü kaliteli bir termos deneyimi için temizlik kurallarına uymayı ihmal etmeyi unutmayın.

İlgili İçerikler

Stanley The Artisan Serisi İnceleme
Stanley The Artisan Serisi İnceleme

Stanley The Artisan Serisi Ürün İncelemeleri Stanley yeni The Artisan serisi retro çizgileri ile adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor. Stanley Milestones...

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi - Termos Dünyası
Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi

Stanley'nin The Adventure To-Go serisi, taşınabilir termos çözümlerinde geçmişten bu güne benzersiz bir kombinasyon sunuyor. Bu yazıda özellikle incelenen The Adventure...

Sepetim

Sepetinde ürün yok