Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Stanley Termos Kaç Saat Sıcak, Kaç Saat Soğuk Tutar? - Termos Dünyası

Stanley Termos Kaç Saat Sıcak, Kaç Saat Soğuk Tutar?

Bu makalemizde 18/8 çelik paslanmaz çelikten üretilen Stanley termos kaç saat sıcak, kaç saat soğuk tutar gibi yalıtımla ilgili detaylı bilgiler vereceğiz. Tüm termosları BPA'sız olan Ecycle tescilli ve %100 geri dönüşümden oluşan plastik karışımı üretim gerçekleştiren Stanley termosları, günümüzde en çok tercih edilen termos markalarından birisidir.

Bu blog yazısına özel indirim kodu: EN2021

Bu blog yazısını okuyorsan şanslısın çünkü bu yazıya özel termos indirimi mevcut! (Kısa süreliğine geçerlidir)

EN2021 kodunu kullanarak 20 TL indirimle termos sahibi olabilirsin. Aşağıdaki butona tıklayarak istediğin termosu seç, sepetine ekle ve ödeme sayfasında kodu kullan!

Termosları İncele

Termostaki iç ve dış duvar arasında bulunan havanın ortadan kaldırılması sayesinde vakum yalıtımı oluşturulur. Bu tipteki bir termal izolasyon, hava geçirmeyen dış katman, vakumlu iç katmanın sarmasından kaynaklı oluşur. Vakumlu bir bölge yaratmak ise, ısının geçiş için kullanmış olduğu hava molekülleri olmadığı için ısı enerjisinin transferine engel olmaktadır. Peki paslanmaz çelik gövdeye sahip olan, sızdırmayan, BPA içermeyen ve ömür boyu garantili olan Stanley termos kaç saat sıcak, kaç saat soğuk tutar, gelin hep birlikte detaylı bir şekilde inceleyelim.

Stanley Termos Kaç Saat Sıcak Tutar?

Stanlay termos markasının diğer markalardan eşsiz kılan pek çok özelliği bulunmaktadır. Stanley termos kaç saat sıcak tutar sorusunun cevabı aslında termostan termosa değişkenlik göstermektedir. Genel olarak baktığımız zaman 48 saate kadar sıcak tuttuğu kanıtlanmıştır. Vakum insulasyon ve çift duvar konstrüksiyonu sayesinde Stanley termoslar ısı kaybetmemektedir. 32 saate kadar içecekleri sıcak tutan Stanley, dayanıklı olmasından dolayı şöhret yapmıştır.

stanley termos kaç saat

Buna en güzel örneklerden birisi ise Stanley 1.9 lt termos olabilir. Stanley termos 1.9 lt’yi inceleyecek olursak; paslanmaz çelik gövde klasik bir şekilde yine mevcut. Çift duvar yalıtımı bulunuyor. 2,8 kg ağırlıkta olan bu termosun, 48 saat kadar sıcak tutma imkanı bulunuyor. İnanılmaz öyle değil mi?

Stanley Termos Kaç Saat Soğuk Tutar?

Vakum insulasyon ve çift duvar kontrüksiyon ile birlikte içeceklerinizi 32 saate kadar sıcak tutan termos modelleri bulunuyor. Elbette yine termos modeline göre değişkenlik gösteriyor. Örneğin Stanley Termos 0.47 lt 15 saat sıcak ve soğuk tutabiliyor. Buz takviyesi yapıldığı zaman ise 48 saate kadar soğuk tutabiliyor. Buz takviyesi olmadan daha uzun süre boyunca soğuk tutan bir termos modeli bakacak olursak yine en iyi örnek Stanley 1.9 lt termos olacaktır. Stanley'in en çok satan termosları arasında bulunan bu termos modeli, 48 saat kadar soğuk tutabiliyor. Aynı zamanda buz takviyesi ile bu süreyi 10 güne kadar çıkarabiliyorsunuz. Daha ne olsun?

Olay Çift Kat Duvar Yalıtımında!

Stanley termoslarda bulunan çift kat duvar yalıtımı, hem iç hem de dış duvara sahiptir. Haliyle içecekler, tek duvarlı ürünlere göre daha uzun süre boyunca hem sıcak hem de soğuk bir şekilde muhafaza edilmektedir. Bununla birlikte aynı zamanda termos dışında oluşabilecek terlemelerde önlenmektedir.

Vakumlu termoslardan en iyi şekilde verim almanın yolları da var elbette. Sıcak veya soğuk musluk soyu doldurarak termosunuza yemek veya içecek koymadan önce soğutmanız veya ısıtmanızı öneririz. Örneğin evden çıkmadan önce Moccamaster ile harika bir kahve demlediniz ve dışarı çıkacaksınız. Kahveniz demlendiği sırada termosunuzu sıcak bir su ile doldurun ve 5 dakika kadar bekletin. Kahveniz demlendikten hemen sonra termosunuzdaki sıcak suyu boşaltın ve üzerine demlediğiniz kahveyi koyun. Böylelikle hem daha uzun süre sıcak tutabilir, hem de kahvenizi daha sıcak bir şekilde yudumlayabilirsiniz.

İlgili İçerikler

Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri
Kurumsal Hediyeler için Termos Önerileri

Kurumsal hediye olarak tercih edilebilecek en iyi termos modelleri  Firmaların kurumsal hediyeler için en çok tercih ettikleri ürünlerin başında termos...

Stanley The Artisan Serisi İnceleme
Stanley The Artisan Serisi İnceleme

Stanley The Artisan Serisi Ürün İncelemeleri Stanley yeni The Artisan serisi retro çizgileri ile adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor. Stanley Milestones...

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Sepetim

Sepetinde ürün yok