Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Thermos 1.2 L. Vs Stanley Classic Legendary Bottle 1.4 L Karşılaştırması - Termos Dünyası

Thermos 1.2 L. Vs Stanley Classic Legendary Bottle 1.4 L Karşılaştırması

Kamp yapmayı seven kişilerin vazgeçilmez parçalarından biri olan termoslar yalnızca kamp yaparken mi kullanılır? Elbette hayır. Sıcak kahvenizi içerisinde uzun saatler tutabileceğiniz termosunuzu günlük hayatınızda da kullanabilirsiniz. Okula giderken, işyerinde, kütüphanede ders çalışırken, parkta yürürken gibi pek çok aktivite sırasında kullanabilirsiniz. Bu yazımızda büyük hacimli termoslar arasından seçim yaparken zorlandığımız iki modelden bahsedeceğiz.

Termos seçerken dikkat etmeniz gereken nokta termosu en çok ve en sık nerede ne amaçla kullanacağınızdır. Hangi termosu seçeceğinizi karar verme konusunda zorlanıyorsanız, basit düşünün ve ihtiyaçlarınızı listeleyin. Bu liste, hangi büyüklükte veya kaç saat sıcak tutmasını istediğiniz bir modeli seçmeniz konusunda sizi doğru yola ulaştıracaktır.

Eğer iş yerinde kullanacaksanız kahvenizin daha uzun süre sıcak ve taze kalması gerekir. Tabi çalışma saatlerinin uzunluğu sebebiyle termosun hacminin de büyümesi gerekir. Okula, parka gibi daha sınırlı saatler vakit geçireceğiniz alanlarda kullanacaksanız termosunuzun hacmini küçük tercih edebilirsiniz. Küçük termosu taşımanız da daha kolay olacaktır.

Şimdi gelelim Thermos 1.2 L. hacimi termos ile Stanley Classic serisinin 1.4 L. hacimli Legendary Bottle modelini kıyaslamaya . İki ürünün teknik özelliklerini okuduktan sonra, ihtiyaçlarınıza hangisinin daha uygun olduğuna karar verebilirsiniz.

 

Thermos Paslanmaz Çelik Termos 1.2 L.

Thermos paslanmaz çelik 1.2 L modeli geniş hacmi ile kalabalık ortamlarda kullanıma sahip kişilerin tercih ettiği termoslardan biridir. Thermos bu modeliyle sıcak ve soğuk tutma süresinin performansı oldukça yüksek bir iş ortaya koymuş diyebiliriz. Hem sıcak hem de soğuk içeceklerin ısısını 24 saate kadar muhafaza edebiliyor. Hatta soğuk içeceklere ilave edilecek buz parçaları ile bu süre daha da uzayabiliyor. Thermos’un bu ürünü yalıtımlı olarak üretildiği için içecekleri uzun saatler boyunca muhafaza edebiliyor.

Thermos 1.2 L ile kullanabileceğiniz ekstra bardaklarla birden fazla kişiye içeceğinizden ikram edebilirsiniz. Geniş hacmi sebebiyle birden fazla kişinin içecek ihtiyacını görecek kapasiteye sahip. Özellikle iş yerinde veya ailecek yapacağınız kamplarda tercih edebilirsiniz. Thermos 1.2 L üç farklı bölümden oluşan bir üründür.

  • Alt kısım
  • Üst kapak
  • İç kapak

Alt kısım termosun hacim bölümünü oluşturuyor. İçeceğinizi koyup muhafaza edeceğiniz bölümdür.

Üst kapak termosu kapatan kısımdır. Üst kapak çıkarılınca ayrıca bardak olarak da kullanılmaktadır.

İç kapak ise içeceği dökmeye yarayan kısımdır. İç kapak tamamen açılmadan mevcut bulunan kanalları sayesinde içecek dökülebiliyor. İç kapağın ayarlanmasıyla içeceğin akış hızına da yön verilebiliyor. Kenarda bulunan tutma yeri sayesinde oldukça rahat bir şekilde taşınabilir özelliğe sahiptir. Teknik özelliklerine de kısaca bir göz atalım.

Thermos Paslanmaz Çelik Termos 1.2 L. Teknik Özellikleri

  • Boyutları 31 x 12 x 10 cm
  • Ağırlığı 700 g
  • Dayanıklı paslanmaz çelik
  • Yalıtımlı
  • Çevirmeli tıpa

Ürünü İncele

Stanley Classic Legendary Bottle 1.4 L.

Stanley classic legendary bottle 1.4 L de geniş hacme sahip diğer termoslar gibi kendi kategorisinde oldukça popüler ve tercih edilen bir modeldir. Gerek uzun mesai günleri gerek uzun seyahatler için uygun olarak tasarlanmış olan bu termos da içeceklerin ısısını uzun saatler korumaya elverişlidir.

Stanley’in bu termosu paslanmaz çelikten üretilmiştir. Ayrıca çevre dostudur çünkü geri dönüşüme uygun plastikler kullanılmıştır. Stanley bu termos için ömür boyu garanti veriyor.

Stanley classic legendary bottle 1.4 L sıcak içecekleri 40 saat muhafaza edebilirken, soğuk içecekleri ise 35 saat koruyabiliyor. Ekstra olarak soğuk içeceklere buz takviyesi yapılırsa ise 5 gün boyunca güvenle saklayabiliyor.

Stanley’in termosu da üç farklı bölümden oluşuyor.

  • Alt kısım
  • Üst kapak
  • İç kapak

Alt kısım termosun hacim kısmını oluşturuyor. Hem sıcak hem de soğuk içeceklerin muhafaza edildiği kısımdır.

Üst kapak termosu kapatan kısımdır. Açıldığı takdirde bardak olarak kullanılabiliyor. Son olarak kenarında bir taşıma yeri bulunuyor ve bu termos da rahatça taşınabiliyor.

Stanley classic 1.4 L termos kullanıcılarına 3 tane renk seçeneği sunuyor. Siyah, yeşil ve lacivert renk seçenekleri bulunan termostan dilediğiniz rengi seçebilirsiniz. Stanley classic 1.4 L termosu sınıfındaki diğer termoslardan ayıran en temel özelliği ise BPA içermeyen plastiklerden üretilmesidir.

Teknik Özellikleri

  • Boyutları 9.9 x 12 x 35,8 cm
  • Ağırlığı 935 g
  • Dayanıklı paslanmaz çelik
  • Yalıtımlı

Ürünü İncele

Son tercih size ait...

Her iki termosun da teknik özelliklerini okudunuz. Her ikisi için de kendi sınıfında tercih edilen termoslar olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. İster görüntü açısından ister hacim açısından bir tercih yapabilirsiniz. Her iki termostan da memnun kalacağınıza inanıyoruz.

Eğer daha önce bu iki üründen birine sahip olduysanız, diğer kullanıcıların deneyimlerinizden faydalanmasına izin verin ve görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşın. Tüm sorularınız için bizimle iletişime geçmekten lütfen çekinmeyin. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere, hoşça kalın!

 

İlgili İçerikler

Stanley The Artisan Serisi İnceleme
Stanley The Artisan Serisi İnceleme

Stanley The Artisan Serisi Ürün İncelemeleri Stanley yeni The Artisan serisi retro çizgileri ile adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor. Stanley Milestones...

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi - Termos Dünyası
Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi

Stanley'nin The Adventure To-Go serisi, taşınabilir termos çözümlerinde geçmişten bu güne benzersiz bir kombinasyon sunuyor. Bu yazıda özellikle incelenen The Adventure...

Sepetim

Sepetinde ürün yok