Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Termos suyu ne kadar sıcak tutar? Termos sıcaklığı kaç saat korur? - Termos Dünyası

Termos suyu ne kadar sıcak tutar? Termos sıcaklığı kaç saat korur?

Yolumuz bu içerikte kesiştiğine göre taze öğütülmüş ve iyi demlenmiş bir kahveyi seven tarafta, yani aynı taraftayız demektir. İyi bir kahve kadar kaliteli bir termosa sahip olmanın keyfinin de aynı eşikte olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple termos almayı düşünen ya da termoslar hakkında detaylı bilgi almak isteyen kahve severlerin, termoslar hakkında merak ettiklerinize cevap olabilmek adına bu içeriği hazırlama kararı aldık. Bugün termoslar ile ilgili sıkça sorulan termos suyu ne kadar sıcak tutar ve termos sıcaklığı kaç saat korur sorularına cevap vereceğiz.

Bu blog yazısına özel indirim kodu: EN2021

Bu blog yazısını okuyorsan şanslısın çünkü bu yazıya özel termos indirimi mevcut! (Kısa süreliğine geçerlidir)

EN2021 kodunu kullanarak 20 TL indirimle termos sahibi olabilirsin. Aşağıdaki butona tıklayarak istediğin termosu seç, sepetine ekle ve ödeme sayfasında kodu kullan!

Termosları İncele

Hayattan keyif almak için bazen çok ufak dokunuşlar yeterli olabiliyor. İçeceğinin ısısını korumak isteyen kişiler için, kriterlerine uygun olarak belirledikleri bir termosa sahip olmak bu ufak dokunuş sınıfına girmesi için yeter de artar bir hareket. Peki çok uzatmadan gelelim asıl konumuza. Bir termos ile hayatınızda ne değişiyor olabilir?

Sahip olduğunuz termos ile günün her anında içeceğinizin sıcaklığını koruyabilirsiniz. Evde, ofiste, gezilerde, kampta, sporda ya da sadece sahil havası almaya indiğinizde içeceğiniz termosunuz ile hep yanınızda. Daha spesifik tercihler için soğuk su termosları gibi termoslar dikkat çekerken, kahve, çay ve diğer soğuk içecekler için çok geniş termos seçenekleri bulunmaktadır. Termos suyu ne kadar sıcak tutar? ya da Termos sıcaklığı ne kadar korur? gibi sorulara henüz geçmemiş, termos seçimi konusunda hala hangisini seçeceğinize karar veremiyor olabilirsiniz. Güncel olarak satışta olan ürünler arasından hazırladığımız önerilere aşağıdaki bağlantıya tıklayarak erişebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: En iyi termos modelleri 2021

Termos suyu ne kadar sıcak tutar?

İlk sorumuz olan termos suyu ne kadar sıcak tutar sorusundan başlayalım. Termos Dünyası sanal mağazamız üzerinden görüntüleyebileceğiniz tüm ürünlerde detaylı olarak bilgileri paylaşmaktayız. Merak ettiğiniz termosun ilgili bağlantısına giriş yaptığınızda o termos ile ilgili tüm teknik bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

termos suyu ne kadar sıcak tutar

Seçeceğiniz termosa göre suyunuzu saatlerce hatta günlerce sıcak tutabilmek mümkün. Farklı termos seçimleri sadece sıcak içeceklerde değil, soğuk içeceklerde de yüksek performanslı ürünlere sahip olabilirsiniz. Elbette her iki amaç için de kullanabileceğiniz ürünler bulunuyor. Eğer hangi termosu seçme konusunda karar veremiyorsanız, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Gelin sizin için en uygun olacak termosu birlikte seçelim.

Bu seçeceğiniz termosun içerdiği malzemelere ve izolasyon sistemine göre değişmektedir. Örneğin standart su termosları, suyun sıcaklığı 5-9 saat arası koruyor. Hatta bazı modellerde buz takviyesi ile bu süreyi 2-3 güne uzatmak mümkün. Bu sebeple bu soru kadar kullanım amacınızı da belirlemelisiniz. Kullanım amacınızı belirledikten sonra zaten hangi modeller arasında seçim yapmak isteyeceğiniz otomatik olarak belirginleşmeye başlayacaktır.

Termos sıcaklığı ne kadar korur?

Termos sıcaklığı ne kadar korur sorusu da aslında yukarıdaki soruyla aynı anlamı taşıyor. Termos sıcaklığı ne kadar korur sorusunun cevabı seçeceğiniz termosunun özelliklerine göre değişkenlik göstermektedir. İçeceğinizin sıcaklığını uzun süreler boyunca korumak için özel olarak tasarlanan termoslar, günlük kullanımlarınıza uygun olarak hazırlanmaktadır. Termosların sıcaklığı ne kadar koruduğu hakkında detaylı bilgilere ürün sayfalarından rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Termos Nasıl Temizlenir?

İlgili İçerikler

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi - Termos Dünyası
Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi

Stanley'nin The Adventure To-Go serisi, taşınabilir termos çözümlerinde geçmişten bu güne benzersiz bir kombinasyon sunuyor. Bu yazıda özellikle incelenen The Adventure...

Contigo'nun yenilenen stoklarından sizin için seçtiklerimiz - Termos Dünyası
Contigo'nun yenilenen stoklarından sizin için seçtiklerimiz

Contigo'nun sevilen su ürünleriyle dolup taşan stoklarımız, şimdi sizlerle! Her biri özel tasarım ve benzersiz özelliklere sahip olan Contigo ürünleri...

Sepetim

Sepetinde ürün yok