Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Stanley Termos 1.3 LT vs Stanley 1.4 LT: Fiyat Performans Karşılaştırması - Termos Dünyası

Stanley Termos 1.3 LT vs Stanley 1.4 LT: Fiyat Performans Karşılaştırması

Her ürün yaşarken modeller veya boyutlar arasında yaşanan o kararsızlık anı termos ürünleri içinde geçerli. Özellikle Stanley termos marka ürün alırken renk, boyut veya modeller arasında gidip gelebilirsiniz. Özellikle son zamanlarda pek çok kullanıcı Instagram üzerinden bize ulaşarak “Stanley 1.3 LT mi yoksa Stanley 1.4 LT mi daha iyi” gibi sorular sormaya başlayınca biz de ortada bir kafa karışıklığı olduğunu anladık ve kendimizi burada bulduk. Aynı zamanda Stanley termos 1.3 LT fiyat nedir gibi sorular da gelmeye başlayınca, nedir bu 1.3 furyası diye bir araştırmaya koyulduk. Çünkü genellikle 1.3 LT yerine Termos Dünyası olarak 1.4 lt alınmasını öneriyoruz. Peki neden? Gelin hep birlikte önce hikayeye 1.3 Stanley termos ile başlayalım.

 

Bu blog yazısına özel indirim kodu: STANLEY14

Bu arada şu an bu blog yazısını okuyanlara özel bir indirim kodu hazırladık. Aşağıdaki Stanley 1.4 LT termoslarda 30 Temmuz'a kadar geçerli olan %10 indirim kodunu kullanabilirsiniz.

STANLEY14 kodunu kullanarak %10 indirimle termos sahibi olabilirsin. Aşağıdaki butona tıklayarak istediğin 1.4 LT termosu seç, sepetine ekle ve ödeme sayfasında kodu kullan!

Termosları İncele

Stanley Termos 1.3 Modeli

Stanley markasının şu an Stanley 1.3 LT termos olarak piyasada sadece 2 farklı modeli bulunuyor. Bunlardan birisi en eski modellerden biri olan ve üretimi durdurulmuş olan Stanley Classic Thermal Flask 1,3 diğeri ise yeni modeli olan Stanley 1.3L Master Vacuum. Gelin öncelikle bu iki modeli tanıyalım.

Stanley 1.3 Master Vacuum Bottle Vakumlu

Yeni modeli olan Stanley Termos 1.3 LT Master serisi ile başlayalım. Stanley Master serisinin vakumlu 1.3 LT siyah termosu, dünyanın neresinde olursanız olun size her zaman sıcak bir fincan kahve ve dilerseniz buz gibi bir içecek sunar. Bugüne kadar ürettiği en güçlü termoslardan biri olan Stanley Termos 1.3 LT Master, en zorlu şartlarda bile kullanılmak üzere üretilmiştir.

 

Stanley 1.3 Master Vacuum Bottle Vakumlu

 

 

İçecekleri 27 saate kadar sıcak tutabilen bu termos, soğuk içeceklerde ise buz takviyesi yaparsanız 100 saate kadar soğuk tutar. 1,000 mm kalınlığa sahip 18/8 paslanmaz çelikten üretilen Stanley 1.3’teki plastik kısımlar geri dönüşüme uygun olarak üretilmiştir ve BPA içermemektedir.

Herhangi bir plastiğin termos içeriğine temas etmesini engelleyen yenilikçi bir çelik kapak tasarımı da mevcut. Bu kapak aynı zamanda bardak olarak da kullanılabiliyor. Yani sadece bir termos değil, aynı zamanda yanında bir de bardak almış gibi oluyor.

Artıları olduğu kadar biraz da kusurlu elbette. Bizim görebildiğimiz tek kusur ağırlığı oldu. Termos güzel fakat kullanım için kimilerine göre ağır gelebiliyor. 890 gr ağırlığa sahip olan bu termos, kampçılar ve açık hava severler için en iyi termos modellerinden birisi.

Sızıntı akıntı yapar mı? Asla. Üst kapak en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve öyle tasarlanmış. Hiçbir sızıntı, akıntı ile karşılaşmadık. Genel özellikleri ise şöyle:
1.0 mm kalınlığında, 18/8 paslanmaz çelik gövde. Çelik astarlı tıpa ile içecekler plastik ile temas etmez. Vakumlu yalıtımlı 18/8 paslanmaz çelik dış kapak içecekleri 20 dakika sıcak tutar.

  • Vakumlu yalıtım teknolojisi ile, içeceğinizi 27 saat sıcak ya da soğuk, buz takviyesiyle 100 saat soğuk tutabilme imkanı.
  • Doğal olarak BPA içermez.
  • Bulaşık makinesi üst rafında yıkanabilir.
  • Ömür boyu garantilidir.
  • Ölçüler: Çap Ø:8.9 cm x Y:30 cm
  • Hacim: 1300 ml (25oz)
  • Ağırlık: 890 g

Stanley 1.3 LT Classic Eski Model

Çalışanlar ve açık hava maceralarını sevenler için tasarlanan Stanley 1.3 LT Classic modeli, içecekleri tüm gün doğru sıcaklıkta tutabilen dayanıklı ve yüksek performanslı tasarıma sahip mükemmel bir üründür. Yukarıda bahsettiğimiz modelle hemen hemen aynı özellikle sahip olan bu termos, 18/8 paslanmaz çelikten üretilmiştir ve BPA içermez.

İçecekleri 28 saat kadar sıcak veya soğuk, aynı zamanda buz takviyesi ile 150 saate kadar soğuk tutabilir. Bu termosun kapağı da yine aynı şekilde bardak olarak kullanılabilir.

Bu termosa sahip olanlar her ne kadar eski model veya üretimi durdurulmuş olsa da ömür boyu garanti olayından yararlanabiliyor. Özelliklere baktığımız zaman yukarıdaki ürünle hemen hemen aynı özelliklere sahip olduğunu görüyoruz. Peki Termos Dünyası olarak neden Stanley 1.4 LT modellerini önerdik? Şimdi gelelim can alıcı konuya.

Stanley 1.4 LT neden daha iyi?

Stanley 1.4 LT yukarıda anlattığımız Stanley Outdoor Termos 1.3 LT modellere göre daha avantajlı özelliklere sahip. İlk dikkat çeken özellikten başlayalım hatta, elbette sıcak ve soğuk tutma süresinin daha uzun olması. Stanley 1.4 Classic Legendary; 40 saat sıcak, 35 saat soğuk ve aynı zamanda buz takviyesi ile 120 saate kadar soğuk tutabiliyor. Haliyle kamp yapanlar için çok daha avantajlı bir ürün. Stanley Classic serisinin en büyük parçalarından biri olan Stanley 1.4, bu serinin en popüler ürünü. Geniş haznesi ile uzun seyahatlerin vazgeçilmezi olan Stanley termos 1.4 LT, 935 gram ağırlığında ve üç parçadan oluşuyor.

 

Stanley Klasik Paslanmaz Çelik Termos 1.4 L

Bu ürün şu an Termos Dünyası'nda indirimde!

40 saat sıcak, 35 saat soğuk

Üst kapak, iç kapak ve alt termos kısmından oluşan bu termosun aynı zamanda yan kısmında bir de kulp bulunuyor. Vida yardımı ile termosa tutturulmuş olan bu kulp, hem malzeme hem de kullanım deneyimi açısından adeta kalite kokuyor.

Tasarımına gelecek olursa; paslanmaz çelik ve geri dönüşüme uygun BPA içermeyen plastik parçalar kullanılmış. Ömür boyu garantisi bulunan bu harika ürün, olurda bir gün sizi yarı yolda bırakırsa değişim garantisine sahip. Yani marka ürününe çok güveniyor!

Üst kapak kısmını aynı zamanda bardak olarak kullanabilirsiniz. Malzemenin içeriğinden dolayı ise içeceğinizi belli bir süre aynı ısıda korumayı başarıyor. Yani bardağı bile sıcak tutmaya devam ediyor.

Uzun seyahatlerin ihtiyaçlarına göre şekillenebilen bu ürünün 3 farklı rengi bulunuyor. Yeşil, lacivert ve siyah renk çeşitlerine sahip olan Stanley 1.4, sırf renk çeşitliliğinden dolayı bile 1.3 Stanley’den çok daha avantajlı.

Bu ürünü sadece bir kahve içeceği koymak için kullanabileceğin termos olarak görme. Uzun seyahatlerinde yol boyu yan koltuğunda buz gibi bir kokteyl de tüketebilirsin. Veya sıcacık bir çorba…

Ürünün genel özelliklerine bakacak olursak:

  • Ağırlık: 907 kg
  • Boyutlar: 9.9 x 12 x 35.8 cm
  • Yapı: Paslanmaz Çelik Gövde
  • Yapı: Çift Duvar Yalıtım
  • BPA: İçermez
  • Sıcak: 40 Saat
  • Soğuk 35 Saat
  • Buzlu İçecekler: 120 saat

Bu içeriğe özel %10 indirime sahip olan Stanley 1.4 termos modelini STANLEY14 kodunu kullanarak sepetinize ekleyebilirsiniz.

Aklınızda hâlâ soru işaretleri var ise lütfen bize Instagram üzerinden veya satis@termosdunyasi.com.tr üzerinden ulaşmaktan çekinme.

Instagram hesabımızı takip etmek isteyenler için kullanıcı adını da şöyle bırakalım:

@termosdunyasi.com.tr

Kips!

İlgili İçerikler

Stanley The Artisan Serisi İnceleme
Stanley The Artisan Serisi İnceleme

Stanley The Artisan Serisi Ürün İncelemeleri Stanley yeni The Artisan serisi retro çizgileri ile adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor. Stanley Milestones...

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi - Termos Dünyası
Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi

Stanley'nin The Adventure To-Go serisi, taşınabilir termos çözümlerinde geçmişten bu güne benzersiz bir kombinasyon sunuyor. Bu yazıda özellikle incelenen The Adventure...

Sepetim

Sepetinde ürün yok