Skip to content

⭐ Aynı Gün Teslimat ⭐ ⭐ İkinci Ürüne 30₺ İndirim ⭐

Fellow Carter Move Mug'ı güzel yapan detaylar - Termos Dünyası

Fellow Carter Move Mug'ı güzel yapan detaylar

Eviniz dışında belki de onca yıl boyunca çalışıyorsunuz veya geziyorsunuz fakat belki de hiç seyahat kupanız olmadı. Evde kahve içer, ofise giderken bir kafeye uğrar veya işe gidince bir bardak demliyorsunuzdur. Ve ımmm, kimi zaman üçünü de yapıyor olabilirsiniz.

Fellow şirketinin sosyal medya reklamlarıyla bombardıman yapması sonrasında muhtemelen artık Fellow Carter Move Mug'ı tanıyorsunuzdur veya internette görmüşsünüzdür. Evden bile çalışıyor olsanız bile şimdiye kadar yaptığınız veya yapacak olacağınız en iyi alışverişlerden birine hazır olun.

Fellow Carter Move Mug

Kabul edelim, başlangıçta bu termosa baktığımız zaman ilk olarak şık görünümüyle etkiliyor. Fakat sadece estetik olarak güzel değil, aynı zamanda oldukça verimli ve akıllı bir mug.

Kapağına baktığımız zaman yanlışlıkla tezgahınızdan veya masanızdan düştüğü zaman bilimsel olmayan bir şekilde defalarca test etmek zorunda kaldığınızda sızdırmaz olduğunu göreceksiniz. Biz de kullanıyoruz ve henüz bir damla düştüğünü görmedik..

Fellow Carter Move Mug'a bir termos mu ya da mug mu demeliyiz bilmiyoruz fakat aslında bir vakum şişesi gibi de. Kendisinin kahveyi sıcak tutma konusunda oldukça harika bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. Sabahları bir fincan sıcak kahveyi rahat bir şekilde yudumlamak, hayatınızın en büyük zevklerinden biri haline gelecek.

Bilirsiniz, normal bir bardağa koyduğunuz iki fincan kahve, daha üçte birini içmeden hemen soğur. Fellow Carter Move Mug ise kahvenizi 12 saate kadar sürekli olarak sıcak tutabiliyor. Hatta kahvenizi dökmeden önce kaynamış su ile doldurup ısıtırsanız çok daha iyi olur.

Dripper'ların altına sığacak şekilde tasarlanmıştır

İşte bu sevimli küçük kupanın en güzel yanlarından birisi de bu. Fellow Carter Move Mug, sadece bir şeyleri içmek için değil, demlemek için de tasarlandı. Çoğu standart manuel kahve demleme ekipmanlarının altına rahat bir şekilde sığıyor. Kahve yaptığınızda Hario ve Origami Dripper gibi ekipmanlara tam uyum sağlıyor.

İlgili İçerikler

Stanley The Artisan Serisi İnceleme
Stanley The Artisan Serisi İnceleme

Stanley The Artisan Serisi Ürün İncelemeleri Stanley yeni The Artisan serisi retro çizgileri ile adeta zamanda yolculuğa çıkarıyor. Stanley Milestones...

Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi - Termos Dünyası
Stanley Adventure To-Go Yemek Termosu incelemesi

The Adventure To-Go Food Jar, modern tasarımıyla ve dayanıklı performansıyla öne çıkıyor. İzolasyonlu ve sızdırmaz olan bu yeni ürünler, çantanızın...

Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar - Termos Dünyası
Stanley 0.53 Yemek Termosları Arasındaki Farklar

Stanley markasının güvenilirliği ve kalitesiyle öne çıkan iki özel modeli, Stanley Adventure 0.53 Paslanmaz Çelik Vakumlu Yemek Termosu ve Stanley...

Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi - Termos Dünyası
Stanley The Adventure To-Go Bottle Termos İncelemesi

Stanley'nin The Adventure To-Go serisi, taşınabilir termos çözümlerinde geçmişten bu güne benzersiz bir kombinasyon sunuyor. Bu yazıda özellikle incelenen The Adventure...

Sepetim

Sepetinde ürün yok